OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA ZADNJICA ANĐELE ĐURIČIĆ! Osvanula šok fotka, Crnogorka potpuno raskrinkana: SVE JE LAŽ! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.05.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevarila naciju, al' zamalo!

OVAKO ZAPRAVO IZGLEDA ZADNJICA ANĐELE ĐURIČIĆ! Osvanula šok fotka, Crnogorka potpuno raskrinkana: SVE JE LAŽ! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Crnogroka Anđela Đuričić otkad je stupila u emotivan odnos sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, na meti je osude javnosti, koja prati svaki njen korak u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga". 

Jedna od glavnih tema kada je ozloglašena zadrugarka u pitanju jeste njena zadnjica, koja je često predmet sprdnje na društvenim mrežama, jer Đuričićeva namerno krivi kičmu i, žargonski rečeno, trći se kako bi što više izbacila pozadinu. Međutim, sada je potpuno raskrinkana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić plače

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija na kojoj su korisnici ove platforme uporedili Anđelu kada ističe svoju zadnjicu u prvi plan i kada naprosto zaboravi da je kamere snimaju, te njega pozadina ne izgleda nimalo izazovno kako je predstavlja.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Anđela Đuričić zadnjica

"Ups, zaboravila pušap gaće", "Gde je guza, Anđela", "Helga najveća sprdnja Zadruge", "Jadna, nije ni njoj lako"; "Kuku majko mila, iskrivila se kao znak pitanja", "Ova ravna i spreda i otpozadi", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod već sada viralne objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goca

25.05.2023 06:08

Sto rekli crnogorci,jada

Vanja

25.05.2023 07:15

Jadnica, sve zarad umišljene ljubavi. Robijaš je ne podnosi a ona bi i ubila, samo da bude sa njim. Njega tek čeka pakao od nje, kada se Zadruga završi.