ANĐELIN ODNOS SA RODITELJIMA POTPUNO RASKRINKAN: Crnogorka se folira da je BLISKA sa porodicom?! ŠOK! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se otkrilo, Anđela Đuričić gotovo da uopšte ne viđa svoje roditelje!

ANĐELIN ODNOS SA RODITELJIMA POTPUNO RASKRINKAN: Crnogorka se folira da je BLISKA sa porodicom?! ŠOK! (VIDEO)

Foto: ATAImages, Printscreen

Đenovići

Kontroverzna učesnica šeste sezone "Zadruge", Anđela Đuričić, po svemu sudeći, prešla je Zvezdanu Slavniću preko svega, pogotovo preko prevare sa Majom Marinković. Kako je to bila glavna tema tokom jučeršanjeg dana, brojni zadrugari se nisu libili da daju svoj sud o njihovom odnosu, a posebno su se osvrnuli na to kako roditelji mlade Crnogorke gledaju na čitavu situaciju. 

- Rekao sam Zvezdanu da nikada ne bih znao na čemu sam kada je on u pitanju, zato ne bi mogli da imamo dublji kontakt - istakao je Filip Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 6

- E, zato bih ja voleo da on prizna vrlo dobro šta radi, a pravi se da ne zna - dodao je Ivan Marinković.

- Sve je to smešno. Anđela je pričala sve i svašta, a već sada je sa njom. Ona je sa njim, čim on zaželi - rekao je Car.

- Na osnovu poruke koju joj je poslala porodica, ništa joj drugačije nisu napisali nego drugi, koji bi se postavili u istoj situaciji - kazao je Ivan.

- Nije ona toliko privržena porodici, kao što mi mislimo. Ona je svuda bila letos, a najmanje u svojoj kući. Ko ima bar malo mozga... - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

09.05.2023 12:29

Ova tema više ne zaslužuje komentar. Dvoje ljudi koji nemaju poštovanja za svoje roditelje, dete, brata, sestru, ni za koga. Od roditelja Anđele Đ. očekivalo se ipak nešto drugo. Ja sam očekivao podršku, ljubav, savet i ukazivanje na greške koje radi a koje uz njihovu pomoć može ostaviti iza sebe i vremenom "zaboraviti". Šta su oni uradili? Pislali Anđeli brdo skupocenih poklona i poruku da su uz nju. Šta su nagradili poklonima? Anđelino nepoštovanje, sebičnost, laži, nemoral,...!?Svečane haljine da sedi na prljavim kaučima ili jastucima po dvorištu, sexi pidžame sa se valja po prašnjavom madracu u izilaciji ...Lepa nagrada i znak da oni kao roditelji podržavaju sve to. A ja mislio da su omi drugačija porodica, da su oni ljudu koji cene neke druge vrednosti. Ili, možda je nešto treće?Zato, vreme je da zatvorimo temu i poželimo Anđeli i Slavniću "ljubav u doba Zadruge" barem dok traje Zadruga.