NEZAPAMĆENE GADOSTI U RIJALITIJU: Zadrugar ispuštao odvratne GASOVE Maji i Slađi u facu, gledaoci ZGROŽENI! Fujčina! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

06.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se ispovraćaš!

NEZAPAMĆENE GADOSTI U RIJALITIJU: Zadrugar ispuštao odvratne GASOVE Maji i Slađi u facu, gledaoci ZGROŽENI! Fujčina! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Razgovoru Maje Marinković i Slađe Lazić koji se održao u dvorištu imanja u Šimanovcima, priključio se Zvezdan Slavnić, a za njim i Miljan Vračević sa svojim podrigivanjem, koji su gledaoce rijalitija "Zadruga" ostavili bez teksta.

- Jao, Miljane... Je l' možeš još jednom da podrigneš - gadila se Lazićeva sa osmehom na licu, da bi Miljan zatim pokazao svoj "talenat".

- Fuj! Krmačo! Kao svinja... Bože, majmuna - složile su se zadrugarke.

- Vama samo treba predeti, podrigivati, pišati i sr*ti po vama gospođama - kazao je Vračević, te nastavio sa svojim gadostima, dok Maja nije skidala kez sa lica.

- Miljane, koliko si odvratan... Dobro si građen, ali dosta - smejale su se rijaliti učesnice kao lude na brašno.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Andra

06.05.2023 18:02

Radni logor za sve ucesnike ovih programa, a da vam zastavnik smene bude Mitrovic..pa da vas snime svakodnevno kako radite nesto lepo i korisno..a gledaoci ovog smeca, na zakonom propisane psihijatrijske tretmane i radne grupe.