NASTAVIO SA REZOVIMA: Novak Đoković pravi radikalne promene!

Autor:

Sport

28.04.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta nastavlja sa promenama u svom trenerskom timu.

NASTAVIO SA REZOVIMA: Novak Đoković pravi radikalne promene!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Nakon što je najavio kraj saradnje sa Goranom Ivaniševićem, Novak Đoković nastavlja da pravi promene u svom podrškom timu. Najnoviji odlazak iz njegovog tima je njegov bivši kondicioni trener, Italijan Marko Panići. Znaci kraja njihove saradnje bili su očigledni tokom polufinala nedavnog turnira Masters u Monte Karlu, gde je Nole, u trenutku frustracije, izrazio svoje nezadovoljstvo na italijanskom jeziku, direktno se obraćajući Panićiju.

Sa odlaskom Panićika, Đoković navodno razmišlja o ponovnom zapošljavanju svog bivšeg specijaliste za kondiciju, Gerharda Gritča, sa kojim je sarađivao od 2009. do 2017. godine. Postoji snažan indikator da su Đoković i Gritč već počeli zajedno da treniraju, što nagoveštava potencijalno zvanično ponovno ujedinjenje unutar Đokovićevog trenerskog tima.

Dok Đoković nastoji da spase sezonu u kojoj još nije osvojio nijedan turnir, njegov primarni fokus je na preostala tri Grend slem turnira i na traganje za olimpijskom zlatnom medaljom u Parizu, jedinom velikom priznanju koje nedostaje u njegovoj slavnoj karijeri. Sa novim podrškom tima iza sebe, Đoković se priprema za ove nadolazeće izazove.

Iako je identitet njegovog novog glavnog trenera posle Ivaniševića i dalje neizvestan, Đokovićeva odlučnost da preuredi svoj tim odražava njegov neumorni stremljenje ka uspehu i spremnost da ide do krajnjih granica kako bi ostao na vrhu teniskog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading