DA LI SE SEĆATE LAŽNIH SUZA BANETA ČOLAKA? One su sada prošlost, ova zadrugarka odnela prvo mesto, snimak nikad viralniji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović šokirala je sve lažnim plakanjem!

DA LI SE SEĆATE LAŽNIH SUZA BANETA ČOLAKA? One su sada prošlost, ova zadrugarka odnela prvo mesto, snimak nikad viralniji! (VIDEO)

Foto: Youtube.com pritnscreen

Rijaliti ,,Zadruga" pored mnogih životnih pitanja i tema, vrlo često bude toliko urnebesan, budući da su zadrugari vrlo šarenolikih ideja. 

Tako je svojevremeno Bane Čolak bio epicentar smeha, kada je lažirao suze, koje je pravio od sopstvene pljuvačke. Taj snimak obišao je čitav svet, pa se i danas mnogi sete tih trenutaka. 

I taman kada su ljudi bili sigurni da neće biti nekog ko će preveslati Čolaka, to se upravo desilo u šestoj sezoni rijalitija. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović

 

Naime, Milica Veselinović briznula je u plač, a uveličani snimak završio je na jednoj Instagram stranici. Svi su se pitali gde su Miličine suze dok plače, te su je uporedili sa ni manje, ni više, nego Čolakom. 

- "Ova je prevazišla i Čolakove lažne suze", "Čolak bi bio ponosan na tebe Milice" - bili su samo neki od komentara ispod video snimka. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading