MILAN MILOŠEVIĆ "SAHRANIO" BRENU: Poručio da mora da poštuje da je njeno vreme prošlo, pa je STRPAO U ISTI KOŠ sa ovim POKOJNICIMA (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Pinka komentarisao uspeh Alesnadre Prijović, pa opleo po maćehi njenog supruga Filipa.

MILAN MILOŠEVIĆ "SAHRANIO" BRENU: Poručio da mora da poštuje da je njeno vreme prošlo, pa je STRPAO U ISTI KOŠ sa ovim POKOJNICIMA (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink, ATA Images

Popularni voditelj Milan Milošević komentarisao je trenutnu situaciju na estradi, pa "sahranio"  Lepu Brenu, koju je svrstao među legende kao što su pokojni Predrag Živković Tozovac i Predrag Gojković Cune, te istakao da je sad nastupilo vreme Aleksandre Prijović.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević komentariše trenutnu situaciju na estradi

- Mislim da je Aleksandra Prijović naša najveća zvezda trenutno u celom regionu, ne šiša ona Brenu ni pet posto, ona je Brenu prevazišla davno - rekao je Milan kroz smeh, pa se osvrnuo na Breninu izjavu da ona i još par kolega i dalje drže čas na muzičkoj sceni:

- Naravno da će Brena to da izjavi, Brena je Brena, ali Prijovićka je Prijovićka, znaš kako se kažu, vidi se sad, vremena se menjaju, Brena će ostati uvek tu kao legenda, kao što su Tozovac i Cune, tako da milim da je Prijovićkino vreme sada i to treba i Brena da poštuje. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ATA Images

Predrag Živković Tozovac, Lepa Brena i Predrag Cune Gojković nastupali su zajedno na "Grandovoj" sceni

Podsetimo, Miloševićevo mišljenje da u regionu nema veće zvezde od Prije koja trenutno hara na ovim prostorima, deo je njegovog osvrta na nedavnu repliku nekadašnje vlasnice "Granda" folk pevaču Ljubi Aličiću, koji je sličnog stava kao voditelj Pinka, istakao da je Prijovićka nadmašila i Brenu i Cecu Ražnatović, te da je mnoge pevače poslala u penziju. 

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović pokorila region

Brena se na ovu Ljubinu izjavu prvo grohotom nasmejala, a potom i odgovorila:

- Ona je mlada zvezda, ali postoji nas nekoliko koji još uvek držimo čas. Ako može Mik Džeger da peva u 82. godini, što ne bi pevala i Lepa Brena - konstatovala je velika folk zvezda nakon čega su na društvenim mrežama usledili komentari kako je ovakvim rečima samo otkrila svoju ljubomoru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading