EKSKLUZIVNO! GLUMICA PROGOVORILA O SERIJI ČIJE JE EMITOVANJE STOPIRANO ZBOG KOSTE KECMANOVIĆA: "Tema je osetljiva"! EVO ZBOG ČEGA podseća na horor u "Ribnikaru"!

Autor:

Zabava

04.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Ognjanović je otkrila za Republiku ima li naznaka kada će se "Apsolutnih sto" prikazivati na malim ekranima.

EKSKLUZIVNO! GLUMICA PROGOVORILA O SERIJI ČIJE JE EMITOVANJE STOPIRANO ZBOG KOSTE KECMANOVIĆA: "Tema je osetljiva"! EVO ZBOG ČEGA podseća na horor u "Ribnikaru"!

Foto: Tanjug/M.Milosevic, youtube/printscreen/SoKoHD(dviX)

Za televizijsku seriju "Apsolutnih sto", koja je kompletno završena i izmontirana, i dalje nema naznaka kada će se pojaviti na malim ekranima. Po svemu sudeći, čekaju se bolji dani, a razlog za to je radnja serije, koja je danas aktuelnija nego ikad. Ona se zasniva na istoimenom filmu iz 2001.

Pucnjava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" otvorila je Pandorinu kutiju, a upravo masakr koji je počinio maloletni Kosta Kecmanović 3. maja 2023, kad je hicima iz vatrenog oružja usmrtio devet vršnjaka i školskog čuvara, stopirao je emitovanje "Apsolutnih sto". Razlog za to je neverovatna sličnost između radnje serije i stvarnog događaja koji je Srbiju zavio u crno.

Dobro obavešteni izvor Republike blizak produkciji otkrio je da je projekat stavljen pod ključ jer bi emitovanje serije dodatno traumatizovalo porodice ubijenih.

Republika

Foto: Promo foto

Film "Apsolutnih sto" iz 2001. 

Serija je kompletno završena davnih dana, ali i dalje sve stoji. Ono što je uradio dečak u "Ribnikaru" i način na koji je to uradio neverovatno podsećaju na radnju naše serije i zbog toga je ceo projekat sklonjen sa strane i čeka se pravi trenutak kada će biti prikazan. Za sada se i dalje ne zna kada će to biti - otkrio je naš dobro obavešten izvor.

S ciljem da saznamo ima li naznaka kada bi serija "Apsolutnih sto" mogla da doživi premijeru na malim ekranima, kontaktirali smo s glavnom glumicom Anitom Ognjanović, koja je nasledila ulogu Vuka Kostića.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

 - Što se tiče premijere, bukvalno niko ne zna kada će ona biti - rekla je Anita i dodala:

To je posebna serija u mom životu, poseban događaj, koji je različit od svega što sam radila ranije i koji je uticao na mene i poslovno i privatno jer sam se dotakla nekih delova sebe za koje nisam znala da postoje. Za to je najviše zaslužan reditelj Srdan Golubović, s kojim sam se spremala dugo pre samog snimanja. Ova tema je  posebna i osetljiva za sve nas - istakla je glumica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

 

Radnja serije je sporna budući da je u seriji glavna junakinja maloletna Sonja, koja uzima snajper i ubija. Razlika je u tome što Sonja ubija sina poznatog kriminalca koji ucenjuje i preti njenoj porodici, dok je Kosta Kecmanović usmrtio devetoro vršnjaka i školskog čuvara.

Iako serija prikazuje kako se današnje vreme pojedinac bori sa svime što ga oktužuje, u okolnostima na koje on ne može da utiče, kao i šta je sve spreman da uradi zarad svoje porodice sporan detalj je taj što maloletnica uzima snajper i ubija. Ovaj scenario napisan je mnogo pre nego što je Kosta Kecmanović, maloletni ubica iz "Ribnikara", uzeo pušku i porodice đaka zavio u crno tog 3. maja 2023. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
I to je danas normalno

04.07.2024 14:33

Snimati takve serije gde su deca ubice i ubijaju decu! Jezivo, i cudimo se kad se desi neko zlo!

Srbijo

05.07.2024 12:03

Ugasi svjetlo!