POMIRENJE VEKA! Seka Aleksić ODBRANILA Karleušu od mlađeg kolege, evo kako je Jelena REAGOVALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice su nekad ratovale, a sad su sve iznenadile objavama!

POMIRENJE VEKA! Seka Aleksić ODBRANILA Karleušu od mlađeg kolege, evo kako je Jelena REAGOVALA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Blic TV

Muzička zvezda Jelena Karleuša nastupala je na festivalu "Belgrade Music Week" treće noći, odmah nakon grupe Crni Cerak. Seksi, član ove grupe, potkačio je Karleušu, te izjavio da bi "trebalo da joj bude čast što nastupa sa njim". Ova izjava digla je veliku prašinu, a Karleušu je podržala i koleginica Seka Aleksić, sa kojom je ranije žestoko ratovala.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Seksi iz Crnog Ceraka prozvao Karleušu

Ona je na društvenoj mreži Iks (Tviter) prokomentarisala ovu situaciju i stala na stranu Karleuše.

- Na stranu da li volite Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvođače koji traju preko 20 godina je van svake pameti. Niko od mojih kolega ne sme da dozvoli da neki balavac koji se juče ispilio kaže 'njoj treba da je čast jer deli binu sa mnom'. Ma, nemoj, šolju mleka i u krevet! Ionako ti muzika traje kao kisela voda - rekla je Seka.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša se zahvalila Seki javno

Nakon toga, Seka je komentarisala video koji je Karleuša objavila na Instagramu, rekavši:

- Neka onaj klinac što skače i priča nešto što niko ne razume (što te prozivao) pogleda malo ovo - napisala je Seka.

Karleuša se Seki zahvalila javno, putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Odbrana branše i kolega u stilu velike gospođe Seke Aleksić - napisala je Karleuša i podelila Sekin tvit, kao i njenu pesmu "Rođena s vukovima".

Podsećanja radi, Seka je u poslednje vreme više puta stala na stranu Karleuše, te ne čudi što su se javno ishvalile. Aleksićeva je prošle godine istakla da su jedna drugoj sve oprostile.

Inače, Jelena je prokomentarisala mlađe izvođače nakon svog spektakularnog nastupa na "Belgrade Music Week".

- Rekla bih da je Ušće mesto karmičkih susreta, znam da je to Kosovo polje usred Beograda gde se pokazuju junaci. Večeras smo pokazali gde smo i da nismo izgubili na snazi.Došlo je do smena generacije, klinci vile svašta da bacaju na scenu ovih dana, ali imala sam sreću da su mi bacali ruže i medvediće. Ja moram da kažem da ti klinci moraju da pokažu poštovanje prema kolegama o čijem uspehu mogu da sanjaju. Moraju da pokažu poštovanje nekome ko je ovoliko postigao i ko traje mnogo duže nego što oni žive. Da li uopšte treba da se bavimo likovima za koje ne znam ni kako izgledaju? Za Vojaža znam, a za druge čujem da vole da se petljaju, tako da im je bolje da se bace na pritvore i zatvore - zaključila je Karleuša tada.

Republika

Foto: Foto Tamara Pavišić

Karleuša na "Belgrade Music Week"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading