DA LI SE DŽEK NIKOLSON PENZIONISAO? Bivša partnerka slavnog glumca STAVILA TAČKU na nagađanja!

Autor:

Zabava

04.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je snimio komediju "Kako znaš" 2010. slavni glumac se nije pojavio na velikom platnu.

DA LI SE DŽEK NIKOLSON PENZIONISAO? Bivša partnerka slavnog glumca STAVILA TAČKU na nagađanja!

Foto: Tanjug/AP

Glumac Džek Nikolson poslednji put se pojavio na velikom platnu 2010. u filmu "Kako znaš". Otad se vrlo retko može videti u javnosti, a razlog za to je njegova bolest, koja je uzela maha. Ipak, bivša partnerka slavnog glumca Lara Flin Bojl tvrdi da se Džek Nikolson nikada nije povukao sa scene.

Kako su preneli strani mediji, Nikolson boluje od demencije i njegovo stanje je loše, zbog čega se glumac zatvorio u svoju kuću na Beverli Hilsu. Svojevremeno je njegov prijatelj izjavio za medije da glumac više uopšte ne izlazi iz kuće. Njegovi sin i ćerka se brinu o njemu.

- Zaista je vrlo tužno videti takvog glumca kao što je Džek da odlazi na ovaj način - rekao je on svojevremeno za Radar onlajn.

Lara Flin Bojl, bivši partnerka Džeka Nikolsona, tvrdi da glumac nagrađen Oskarom "nikada nije otišao u penziju" uprkos uverenju da se povukao iz glume.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Glumica koja je izlazila s Nikolsonom pre više od dve decenije rekla je da je nakon razlaza ostala u prijateljskim odnosima s Džekom, za koga je rekla za Pipl (People) da je "veliki deo njenog života“.

Nikolson (86) poslednji put pojavio se u dugometražnom filmu iz 2010. u romantičnoj komediji "Kako znaš", u kojoj glume Ris Viderspun, Oven Vilson i Pol Rad.

Na pitanje o njegovom penzionisanju, Bojlova, piše NME, rekla je:

- Džekov svet je uvek ovde. Za Džeka nema penzionisanja. Nikada.

U poslednjih 14 godina, odupirao se svim ponudama da se vrati glumi. Nikolson se nikada nije zvanično penzionisao, iako je u intervjuu za Vanity fair iz 2013. izjavio da ima malo interesovanja da se vrati glumi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nora

04.07.2024 13:28

Covek je star, bolestan, potrosio se. I najoametnije je da se povukao. Ni Dzin Hekmena vise ne vidjamo. Nece da prave od sebe cirkus. Da sam na mestu nekih, povukla bih se vec u 65-oj ili 70-oj kad vidim na sta lice.