"SMUČILI SU MI SE": Mirki Vasiljević PREKIPELO, prisetila se snimanja serije "Ljubav, navika, panika", pa rekla OVO!

Autor:

Zabava

04.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je radio Nikola Simić posebno ju je nerviralo!

"SMUČILI SU MI SE": Mirki Vasiljević PREKIPELO, prisetila se snimanja serije "Ljubav, navika, panika", pa rekla OVO!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sitkom "Ljubav, navika, panika" prikazivao se od 2005. do 2007, a u njemu jednu od glavnih uloga ostvarila je Mirka Vasiljević. Nakon velikog debija u filmu "Mi nismo anđeli 2" glumica je započela snimanje serije u kojoj je igrala zajedno sa Sekom Sablić, Nikolom Simićem, Marijom Karan, Nadom Macanković, Ljiljanom Stjepanović i drugim velikim imenima. Iako se s velikom radošću seća ovog perioda snimanja serije "Ljubav, navika, panika", Mirka je otkrila šta u njoj pri pomisli na ovu seriju budi negativne uspomene.

Sada kad vidim sendviče, odmah me asociraju na seriju jer su nam ih stalno donosili tokom snimanja na setu. Smučili su mi se i od tada ih više ne jedem - priznala je poznata glumica.

Republika

Foto: Printscreen

 

Mirka se prisetila mnogih anegdota sa snimanja sada već kultne serije, a jedna od njih je i ta da joj je Nikola Simić stalno pevao jednu pesmu. To joj je, kaže, išlo na nerve!

Ako sam nešto u životu mrzela, bila je to pesma "Mirka" Đorđa Balaševića. Roditelji su mi je stalno pevali kada sam bila mala i zadirkivali me. Zbog toga je uopšte nisam volela. Nikoli je ta pesma bila baš simpatična i kada smo počeli da snimamo seriju, svaki dan kada bih došla na set on bi počeo da pevuši refren: "Mirka, ljubavi jedina moja ti." Zbog njega sam je zavolela i uvek kad je čujem podseti me na njega - ispričala je jednom prilikom Mirka za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading