POSETILI SMO GROB JELENE MARJANOVIĆ! Zoran uživa sa Indi, danas mu SUDE, a OVAJ DETALJ na groblju slama srca! (VIDEO)

Autor: M. K. V. / M. P.

Zabava

04.07.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, a ekipa portala Republika posetila je Zbeg, gde je ubijena Jelena sahranjena!

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Marjanović je nešto pre 11 sati stigao u zgradu suda. Ovo je drugostepeni postupak protiv Marjanovića, nakon što je Apelacioni sud oborio presudu kojom je on bio osuđen na 40 godina zatvora i naložio novo suđenje.

Republika

Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Zoran Marjanović

Ekipa portala Republika posetila je danas groblje Zbeg, gde je Jelena sahranjena. Na grobu se nalaze sveže bele kale, ali i buket uvelog cveća. Kao što možete da primetite, grob se redovno održava i čisti, a na njemu stoji i potresna poruka na kamenu u obliku knjige.

- Sve dok dunavske magle nisu skrile njen lik nisam znao da ovo srce može da pusti dečji krik. Tamo smo taman disali isto, bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš bože.

Inače, Zoran se ovih dana našao u žiži interesovanja domaće javnosti zbog navodne veze sa Indirom Aradinović Indi. Oni su više puta uslikani zajedno, ali je pevačica negirala da se nešto više između njih dvoje dešava. Ipak, paparaco sa bazena gde se dodiruju govori nešto sasvim drugačije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Indi i Zoran

Podsetimo, Više javno tužilaštvo tereti Zorana Marjanovića da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva s njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading