PISAC ČIJE KNJIGE SVI ČITAMO OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Prvu žrtvu zlostavljao dok nije IZGUBILA SVEST, druga je VRIŠTALA OD BOLOVA!

Autor:

Zabava

04.07.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski književnik proslavio se kao pisac naučnofantastičnih romana.

PISAC ČIJE KNJIGE SVI ČITAMO OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Prvu žrtvu zlostavljao dok nije IZGUBILA SVEST, druga je VRIŠTALA OD BOLOVA!

Foto: Jason Mendez / Starpix for Amazon Prime / INSTAR Images / Profimedia

Poznati pisac Nil Gejmen, čiji se naučnofantastični romani čitaju svuda u svetu, optužen je za silovanje. Britanska kuća "Tortoise Media" prenela je tvrdnje dve žene koje su poznatog pisca optužile za polno napastvovanje.

Žrtve su ispričale da je sa njima imao "grube i ponižavajuće odnose", za koje kažu da nisu uvek bili uz pristanak. U četvorodelnom podkastu pod nazivom "Master: The Allegations Against Neil Gaiman" prenete su tvrdnje žena koje su potpisane kao Skarlet i K.

Kako se navodi, Skarlet je radila kao dadilja njegovog deteta kada je imala 23 godine. Ona tvrdi da ju je Gejmen napao u februaru 2022, samo nekoliko sati nakon što su se upoznali. Ona kaže da se napad desio u kadi u njegovoj kući na Novom Zelandu, dok je on izjavio da su se "mazili" u kadi i da je sve bilo uz njen pristanak tokom tronedeljne "neobavezne" veze. 

 

 

Skarlet tvrdi da, iako veza jeste bila uz pristanak, činovi koji su se odigrali su bili toliko grubi da je u jednom trenutku izgubila svest. Kaže i da ga je molila da prestane, a da se on samo nasmejao, rekao da "mora da bude kažnjena" i udarao je kaišem, što on poriče.

Druga žena, potpisana kao K, kaže da je imala 18 godina kada ga je upoznala 2003. godine na jednom potpisivanju knjige na Floridi. Tvrdi da su započeli vezu kada je ona imala 20, a on bio u 40-im i da ju je često podvrgavao grubim i bolnim odnosima koje nije želela i u kojima nije uživala.

Republika

Foto: WALTER / Bestimage / Profimedia Slično

 

Pored toga, kaže i da su imali odnose dok je imala infekciju urinarnog trakta, iako ona to nije želela, zbog čega je "vrištala od bola".

Pisac je sve navode porekao i K nije podnela krivičnu prijavu, dok je Skarlet to učinila na Novom Zelandu 2022. godine.

Inače, knjige Nila Gejmena čitaju se i u Srbiji, a u našim knjižarama mogu se naći njegova dela "Anansijevi momci", "Nordijska mitologija", "Upozorenje o sadržaju", "Nikadožija" i drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading