PAMTIMO JE KAO UVEK NASMEJANU, KAD ONO MEĐUTIM! Glumica progovorila o POPULARNOSTI, pa iznenadila odgovorom: "NISAM UVEK DOBRO RASPOLOŽENA"

Autor:

Zabava

04.07.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od brižne Jasne iz "Policajca s Petlovog brda" preko otkačene Ćore iz "Otvorenih vrata" do Mire iz serije "U klinču" - ovim ulogama osvojila nas je Branka Katić.

PAMTIMO JE KAO UVEK NASMEJANU, KAD ONO MEĐUTIM! Glumica progovorila o POPULARNOSTI, pa iznenadila odgovorom: "NISAM UVEK DOBRO RASPOLOŽENA"

Foto: M.K./ATAImages

Glumica Branka Katić od prvog pojavljivanja na javnoj sceni ostaviljala je utisak pozitivne i vedre osobe, a njene uloge često su pratile i njen temperament. Širok osmeh oduvek je krasio ovu glumicu, a šarmantnim ulogama od Jasne iz "Policajca s Petlovog brda" preko preko otkačene Ćore iz "Otvorenih vrata" do Mire iz serije "U klinču" osvajala je publiku. Međutim, glumica je na Filmskom festivalu u Sopotu, gde se njen poslednji film "Sunce mamino" bori za nagradu", otkrila i drugu stranu svoje ličnosti.

Ona je okupljene pomalo iznenadila svojim viđenjem popularnosti.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Nisam uvek dobro raspoložena. Volim ljude. Puno sreće osetim kada dolazim u Beograd i na aerodromu kad vidim putnike kako se grle. Odmah se rasplačem - zaključila je Katićeva.

Branka se prisetila i svoje prve uloge u filmu "Nije lako s muškarcima" u kojem je igrala sa velikim glumačkim zvezdama Milenom Dravić i Ljubišom Samardžićem. Na kasting se, kaže, prijavila preko oglasa u novinama. Ušetala je tada u dvorište gde je bilo oko 600-700 devojčica i provukla se do reditelja Mihaila Vukobratovića da mu kaže da je najbolja za tu ulogu.

- Imala sam veliku sreću da svoj prvi film snimim s Milenom Dravić, Velimirom Batom Živojinovićem i Ljubišom Smokijem Samardžićem. Milena je bila predivna prema meni, ali i Dubravki Mijatović. Trudim se da mladi koji rade sa mnom nemaju nikakvo traumatično iskustvo. Imamo poštovanje za svakog kolegu. Bolji smo glumci kad sarađujemo i kad smo tu jedni za druge - iskrena je Branka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading