OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU SANJA KUŽET nakon porođaja: Voditeljka se hitno oglasila!

Autor:

Zabava

04.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koleginica iz takmičenja "Zvezde Granda" se čula sa novopečenom mamom, a oglasila se i poznata pevačica!

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU SANJA KUŽET nakon porođaja: Voditeljka se hitno oglasila!

Foto: Instagram.com

Voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, prekjuče ujutru se porodila i postala majka zdravog dečaka. Par nije bio siguran za ime u početku, ali su se kasnije odlučili za ime Vuk. Marija Šerifović, članica stručnog žirija "Zvezda Granda", oglasila se i otkrila da se čula sa sanjom.

- Čule smo se. Sanja je sjajno, sve je dobro i kako treba. Bebica je super. Želim da joj i ovim putem čestitam i da Vuk bude jedan dobri, pravični i neustrašivi dečak – poručila je Marija, prenosi "Blic".

Republika

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović

Podsećanja radi, nakon Sanjinog porođaja, oglasila se i Grand produkcija.

- Sa ponosom i radošću objavljujemo da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama, i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj pažnji - poručili su iz produkcije.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Dragana Katić

Sa Sanjom se čula i voditeljka Dragana Katić, koja je takođe otkrila da je sve u najboljem redu.

- Razmenile smo poruke, sve je u najboljem redu. Sanja je lagano nosila trudnoću, videle smo se na ručku pre dva meseca izgledala je predivno, bila je još lepša nego inače, ako je to uopšte moguće - rekle je Dragana i dodala:

- Sanja ima divnog muža i decu, ima sjajnu porodicu. Želim im joj sve najbolje, da su svi zajedno živi, zdravi i srećni. Ona je apsolutno sve to zaslužila - rekla je Dragana Katić za "Informer".

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading