PROVOKACIJA?! Duško Tošić u društvu atraktivne plavuše na nastupu Karleušine NAJBOLJE DRUGARICE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.07.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi gledali u bivšeg fudbalera i društvo u njegovom separeu!

PROVOKACIJA?! Duško Tošić u društvu atraktivne plavuše na nastupu Karleušine NAJBOLJE DRUGARICE! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović, prijateljica muzičke zvezde Jelene Karleuše, sinoć je održala nastup u jednom poznatom beogradskom klubu. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste pojavljivanje bivšeg fudbalera Duška Tošića, koji je odlučio da se provede baš na njenom nastupu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nastup Milice Pavlović

Duško je izašao sa prijateljima, a tu se našla i jedna atraktivna plavuša, koja nije poznata javnosti, te su se svi zapitali ko je ona. 

Inače, Jelena i Duško odlučili su nakon svih drama i skandala da se sporazumno razvedu. Ona je nedavno otkrila da se situacija primirila.

- Imala sam turbulentan period iza sebe, to svi znaju. Mene karmički hoće da nemam mira u životu, pa nikako da se bavim samo onim gde sam najjača i najbolja, a to je moja profesija i muzika. Sad se malo smirilo i nadam se da se opet neće desiti neki Armagedon i neki smak sveta kad je reč o meni - iskreno je priznala Jelena nedavno.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša već je govorila za medije da joj mnogi prijatelji savetuju da treba da krene iz početka, te da zaslužuje novu ljubav, međutim, ona tvrdi da joj više nedostaju pažnja i lepa reč:

- Uopšte ne razmišljam na temu ljubavi. Na temu toga da sad treba da krećem iz početka. Da imam novi start, ali znam da zaslužujem ljubav, da me neko zagrli, da me voli, da mi kaže lepu reč jer to nemam veoma dugo. Zaslužujem to, ali ne mogu da kažem da mi to fali jer sam se potpuno zaledila u takvom jednom načinu života da sam kao neka mašina. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cmcmfmfm

04.07.2024 09:57

sve je interesovalo ko je plavusa?! hahahahah a nikoga ne interesuje ni ko je on a kamoli plavusa i taj ostali polusvet