SMRTNO STRADAO POZNATI KOMIČAR! Grana pala na njega, bio sa devojkom na festivalu!

Autor:

Zabava

04.07.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Najt (54) tragično je preminuo dok je boravio na festivalu "Rock and Cars" u Lavauru, u južnoj Francuskoj

SMRTNO STRADAO POZNATI KOMIČAR! Grana pala na njega, bio sa devojkom na festivalu!

Foto: Pixabay

Sveća

Neverovatna subina zadesila je poznatog trenera pasa i komičara Tonija Najta, koji je smrtno stradao u 54. godini kada je na njega pala grana! Toni Najt je bio na festivalu "Rock and Cars" u Lavauru, u južnoj Francuskoj, kada je velika grana pala na njega i šest drugih učesnika. On je jedini nastradao.

U trenutku nesreće bio je sa svojom dugogodišnjom partnerkom. Poznati Englez je upravo završio otplatu kuće u obližnjem Bujaku, gde je planirao da se skrasi sa svojom partnerkom iz  Australije, Hejli Rajt, sa kojom je bio više od petnaest godina. 

Sestra Rajtove, Džoan Alen, otkrila je da Najt nije bio sa svojom partnerkom na festivalu i da joj je poslala internu šalu samo nekoliko trenutaka pre nesreće.

Najt je bio svetski poznat trener pasa i pomagao je u obuci ljubimaca mnogih svetskih zvezda.

- Bio je u formi, bio je strastven, bio je harizmatičan, zabavan. Bio je dobar momak - rekla je Džoan Alen za Daily Mail Australia.

Najt i Rajtova su se upoznali kada je on pomogao u lečenju njenog psa od anksioznosti, a ubrzo nakon toga otpočeli su vezu. Sestra partnerke nastradalog je rekla da su njena sestra i Najt bili kao "dva zrna graška u mahuni" i da su često zajedno putovali po Evropi tokom leta. Rajtova je sada morala da otputuje do kuće u kojoj su nameravali da žive ako bi organizovala njegovu sahranu i bdenje sa porodicom u Velikoj Britaniji.

- Najteži deo će biti njen povratak kući na farmu jer je on tamo već četiri godine - rekla je Alenova.

Ona je ranije ove nedelje pokrenula "GoFundMe" da pomogne svojoj sestri koja je već prikupila preko 4.600 dolara za sahranu i uređenjen Tonijevog imanja.

- Moja sestra organizuje sahranu, pokriva bolničke troškove, sastaje se sa policijskim detektivima, lekarima i gradonačelnikom, posećuje mesto nesreće i sređuje Tonijevo imanje - piše na stranici za prikupljanje sredstava.

Gradonačelnik Lavaura Bernard Karajon rekao je medijima da se „nikada nije desio tako dramatičan događaj u gradu" i izjavio najdublje saučešće porodici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading