PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SKANDALA! Evo gde se našla Tamara Đurić nakon NASILNOG INCIDENTA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.07.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti našle su se na istom događaju, a među njima i starleta!

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SKANDALA! Evo gde se našla Tamara Đurić nakon NASILNOG INCIDENTA! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko dana, javnost je bila zatečena informacijom o incidentu koji je doživela Tamara Đurić, kada je navodno bila napadnuta od strane bivšeg dečka. Međutim, kao što je sama kasnije otkrila, situacija je bila nešto drugačija. Muškarac koji je upao u njen stan je zapravo dečko devojke koja je prethodne večeri bila u poseti, ali i osoba koja joj redovno šalje poruke. Kako je ispričala, kućna pomoćnica nije zaključala vrata, te je on uspeo da uđe i izazove haos, udarajući u zidove njenog stana. Na sreću, njenom ćerkom nije bila tada kod kuće.

Tamara se pojavila u impozantnom izdanju na nastupu Milice Pavlović

Nakon ovog incidenta, javnost je sa nestrpljenjem očekivala da vidi kako će se Tamara Đurić pojaviti u javnosti. Taj trenutak se napokon desio na nastupu Milice Pavlović, gde je Tamara privukla pažnju svojim izgledom. U crno-srebrnom kombinezonu, sa puštenom kosom i visokim platformama, delovala je vrlo raspoloženo i nasmejano, pokazujući da je incident nije poremetio.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović

Podsećanja radi, izvor blizak starleti je otkrio za naš portal šta se desilo nakon incidenta.

- Tamara je prijavila policiji da ima problem sa momkom, nadležni su obavili razgovor sa njom na licu mesta i tada je ispričala kako su se posvađali, vikali i da su tada usledile batine. On je tada nju udario vrlo jako svojom glavom u čelo, pa je zbog toga zadobila hematom iznad arkade. Nakon toga taj momak je počeo da je šutira, od čega su verovatno i i ogrebotine na rukama. Na kraju je Tamara odbila da podnese prijavu protiv bivšeg momka, dok je u međuvremenu upućena da se sama javi u nadležnu zdravstvenu ustanovu - priča za naš portal izvor blizak starleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading