LUMPERAJ DO ZORE: Aleksandra se na proslavi rođendana polivala šampanjcem, pa kitila goste evrima! Evo koje dvoje kolega se najviše OPARILO (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenovićka tvrdi da sada mnogo bolje izgleda nego kada je imala 20 godina, ali priznaje da bi joj baba na to rekla: "Ti si zrela za turšiju!"

LUMPERAJ DO ZORE: Aleksandra se na proslavi rođendana polivala šampanjcem, pa kitila goste evrima! Evo koje dvoje kolega se najviše OPARILO (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović proslavila je svoj jubilarni 30. rođendan, te tom prilikom priredila glamuroznu proslavu u jednom prestoničkom lokalu, gde je okupila brojne poznate ličnosti s naše estradne scene.

Republika

Foto: printskrin instagram

Aleksadnra Mladenović se provela za sve pare

Kada su polako počeli da joj pristižu zvanice, Aleksandra se postepeno opuštala, a u jeku slavlja se toliko zanela da je u jednom momentu polila šampanjcem i sebe i sve oko sebe. Mikrofona su se osim slavljenice latile i njene kolege Andreana Čekić i Darko Lazić, a Mladenovićka ih je kitila evrima.

Pre nego što je stala ispred objektiva Republike, folkerka je zasenila sve prisutne svojim izgledom, noseći dugu, crnu, svetlucavu haljinu koja je istakla njen dekolte i otkrila vitku figuru. Aleksandra je, inače, na proslavu stigla pre svojih gostiju, vidno uzbuđena zbog okupljanja s prijateljima i kolegama.


Kako je otkrila, već je imala jednu intimnu proslavu na sam dan svog rođenja, koju su joj priredili dečko i drugarica.


- Sada sam bolja riba nego kada sam imala 20 godina, baš sam se gledala malopre. Devojke ne moraju da se brinu, godine su samo broj. Kažu da je 30 godina vau, ali to nema veze. Mada, moja baba bi sad rekla: "Ti si zrela za turšiju" - rekla je Aleksandra, a na pitanje da li razmišlja o udaji se nasmejala:


- Razmišljam da budem ozbiljnija, da biram partnere koji su ozbiljni, ne želim da gubim vreme, dosta sam sazrela u tom smislu.

Zabava je potrajala do duboko u noć, a svi su se odlično proveli, o čemu govore i objave koje su sve vreme delili i na društvenim mrežama.


Darko: Vodiću na more sve žene i decu

Aleksandrin dragi kolega Darko Lazić i njegova trudna supruga Katarina pojavili su se na proslavi u isto vreme kada i Darkova bivša supruga, pevačica i voditeljka Ana Sević i njen sadašnji suprug Danijel Nedeljković. Iako se desilo neplanirano, delovalo je kao da su se dogovorili da svi zajedno dođu.


- Jednog dana ću sa svim ženama i decom ići na more, obećavam vam - našalio se Lazić u ovoj nesvakidašnjoj situaciji.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ana Sević sa suprugom i Darko Lazić sa trudnom ženom

S obzirom na prošlost koju Darko Lazić i Ana Sević dele, njihov susret na javnom mestu uvek izaziva pažnju javnosti. Ana je prokomentarisala i kako je njihova ćerka Lorena reagovala na to što će dobiti još jednu sestricu:


- Ne znam koju titulu bih dala sebi i nazvala to što ćemo biti toj bebi, ali svakako ćemo biti jako bliski i jako ćemo je voleti. Lorena se mnogo raduje jer je i navijala da dobije sestru!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading