RASKID KAO ROĐENDANSKI "POKLON!" Dečko Aleksandre Mladenović nestao bez traga, ona hitno preduzela mere!

Autor:

Zabava

05.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko nije došao na Aleksandrino slavlje, a ona ga otpratila sa Instagrama!

RASKID KAO ROĐENDANSKI "POKLON!" Dečko Aleksandre Mladenović nestao bez traga, ona hitno preduzela mere!

Foto: Instagram

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović proslavila je sinoć svoj jubilarni 30. rođendan, te tom prilikom priredila glamuroznu proslavu u jednom prestoničkom lokalu, gde je okupila brojne poznate ličnosti sa naše estradne scene. Pre nego što je stala ispred objektiva našeg portala, folkerka je zasenila sve prisutne svojim izgledom, noseći dugu, crnu, svetlucavu haljinu koja je istakla njen dekolte i otkrila vitku figuru.

Dečko Aleksandre Mladenović, Darko Dobričanin, sinoć se nije pojavio na njenoj rođendanskoj žurki, što je podgrejalo sumnje da su okončali svoju vezu.

Naime, Aleksandra je organizovala proslavu, na kojoj su se pojavile mnogobrojne javne ličnosti, kao i njeni prijatelji i porodica, a među zvanicama se nije našao i Darko.

Nakon što joj dragi nije došao na rođendan, Aleksandra je njega otpratila sa svog Instagram profila. Sa druge strane, Darko, koji je imao otključan profil na pomenutoj društvenoj mreži, odlučio je da ga zaključa, što je sve dodatno navelo da posumnjaju da je pukla tikva između njih.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Aleksandra Mladenović

 

Javnost je burno reagovala na ove događaje, izražavajući saučešće i podršku Aleksandri, dok su se istovremeno pojavile i brojne spekulacije o razlozima raskida.

- Sada sam bolja riba nego kada sam imala 20 godina, baš sam se gledala malopre. Devojke ne moraju da se brinu, godine su samo broj. Kažu da je 30 godina vau, ali to ne ma veze. Mada, moja baba bi sad rekla: "Ti si zrela za turšiju" - rekla je ona, a na pitanje da li razmišlja o udaji, Aleksandra je odgovorila:

- Razmišljam da budem ozbiljnija, da biram partnere koji su ozbiljni, ne želim da gubim vreme, dosta sam sazrela u tom smislu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading