NAPETO NA ROĐENDANU ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Darko Lazić stigao sa trudnom suprugom, pa OBEĆAO more sa bivšim ženama!

Autor:

Zabava

04.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić, Ana Sević, Katarina i Danijel u istom prostoru!

Pevač Darko Lazić i njegova trudna supruga Katarina danas su prisustvovali proslavi 30. rođendana Aleksandre Mladenović. Međutim, ovaj događaj dobio je neobičan obrt kada su u isti trenutak stigli i Darkova bivša supruga, pevačica Ana Sević, i njen sadašnji suprug Danijel Nedeljković.

Iako se nije planiralo da se njih dvoje nađu u isto vreme na proslavi, okupljeni fotoreporteri nisu mogli da odole prilici da ih fotografišu zajedno. Uska prostorija u kojoj su se svi zatekli izazvala je komičnu situaciju kada je Ana Sević primetila da neće biti dovoljno mesta za sve četvoro. Ipak, ona je hrabro stala da pozira, dok su Darko i Katarina sačekali svoj red da uđu.

Ana Sević je priznala da su Darko i ona ostali u odličnim odnosima i da neretko zajedno odlaze na ručkove, pa nije čudno da su danas zajedno pozirali i proveli se na rođendanu zajedničke koleginice.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

- Jednog dana ću sa svim ženama i decom ići na more, obećavam  vam - rekao je Darko Lazić kratko za medije.

S obzirom na prošlost koju Darko Lazić i Ana Sević dele, njihov susret na javnom mestu uvek izaziva pažnju javnosti. Emotivna dinamika ovakvih susreta uvek je intrigantna, a njihovo ponašanje u ovakvim situacijama često privlači pažnju medija i javnosti.

Ovaj događaj je još jednom pokazao da javni život javnih ličnosti često donosi neočekivane situacije, a reakcije u takvim trenucima mogu biti različite, što dodatno intrigira javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading