ALEKSANDRI MLADENOVIĆ DEČKO PREKINUO INTERVJU: Pevačica hitno morala da reaguje! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

04.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbunila se pred kamerama zbog partnera!

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović proslavila je svoj jubilarni 30. rođendan, te tom prilikom priredila glamuroznu proslavu u jednom prestoničkom lokalu, gde je okupila brojne poznate ličnosti sa naše estradne scene. Pre nego što je stala ispred objektiva našeg portala, folkerka je zasenila sve prisutne svojim izgledom, noseći dugu, crnu, svetlucavu haljinu koja je istakla njen dekolte i otkrila vitku figuru.

Aleksandra je, inače, na proslavu stigla pre svojih gostiju, vidno uzbuđena zbog okupljanja sa prijateljima i kolegama. Kako je otkrila, već je imala jednu intimnu proslavu na sam dan svog rođendana, koju su joj priredili dečko i drugarica. Međutim, nije htela da otkrije čime ju je iznenadio. Ipak, kako kaže, bolje se oseća sada, nego u dvadesetim godinama.

Sada sam bolja riba nego kada sam imala 20 godina, baš sam se gledala malopre. Devojke ne moraju da se brinu, godine su samo broj. Kažu da je 30 godina vau, ali to ne ma veze. Mada, moja baba bi sad rekla: "Ti si zrela za turšiju" - rekla je ona, a na pitanje da li razmišlja o udaji, Aleksandra je odgovorila:

Razmišljam da budem ozbiljnija, da biram partnere koji su ozbiljni, ne želim da gubim vreme, dosta sam sazrela u tom smislu. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović sa dečkom

Inače, u jednom trenutku, Mladenovićevoj je zazvonio mobilni telefon, a kako se moglo pretpostaviti, pozvao ju je baš njen partner, o kojem nije htela da razgovara, te se samo zbunila i nasmejala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading