STRAVIČNE SCENE U ZATVORU NI SADA NE MOŽE DA IZBRIŠE IZ SEĆANJA: Gastoz traži pomoć, zbog ovoga mora da drži jezik za zubima!

Autor:

Zabava

04.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno obraćanje nakon izlaska iz zatvora.

STRAVIČNE SCENE U ZATVORU NI SADA NE MOŽE DA IZBRIŠE IZ SEĆANJA: Gastoz traži pomoć, zbog ovoga mora da drži jezik za zubima!

Foto: shutterstock, youtube.com/printscreen

Nakon nekoliko meseci boravka na Tajlandu, Nenad Marinković Gastoz se vratio u Srbiju, a promene na njemu su i te kako vidljive. Na Instagramu je objavio fotografiju kojom je pokazao kako sada izgleda, a u prvom planu je njegova dosta duža kosa, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama o njegovom gotovo neprepoznatljivom izgledu.
 

Sada je jutjuber i bivši rijaliti učesnik obelodanio razloge zbog kojih još ćuti. On se svojim pratiocima obratio putem storija na Instagramu i otkrio kako se oseća.

- Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom to u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umorni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta... - bio je iskren Gastoz.

Marinković kaže da je intervju snimio, ali da ga neće izbaciti.

- Sebe sam ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu. Brat-bratu, očekivao sam da ću se nekako odmah vratiti u prvobitno stanje, ali sad vidim da je to nemoguće i da mi treba prostora, a vreme ide... - objasnio je Marinković.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Marinković Gastoz

Podsećamo, Gastozov prijatelj, reper Tozla, oglasio se povodom ovog slučaja i tvrdi da je reč o bezazlenom prekršaju. Prema njegovim rečima, Gastoz je imao problem sa istekom vize na Tajlandu, zbog čega su ga zadržali, a najveći problem je bio taj što je bio javna ličnost, pa su pokušavali da mu uzmu novac na svakom koraku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading