"MRTVU ĆEŠ ME NAĆI!" Popularni pevač oženio maloletnicu, zbog PRINUDNOG BRAKA proživeo horor!

Autor:

Zabava

04.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš pevač bio prinuđen da oženi maloletnicu.

"MRTVU ĆEŠ ME NAĆI!" Popularni pevač oženio maloletnicu, zbog PRINUDNOG BRAKA proživeo horor!

Foto: Printscreen/Youtube

Rođa

Zoran Živanović Rođa, poznat po svom učešću u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", otkrio je da iza sebe ima veoma tešku životnu priču. Ovaj talentovani takmičar je rano ostao bez oba roditelja, što je obeležilo njegovu mladost. Međutim, ono što je posebno potresno jeste činjenica da je bio prisiljen na ženidbu samo par meseci nakon očeve smrti.

Rođa je otkrio da ga je majka uslovila i naterala da osnuje porodicu ubrzo nakon očeve smrti:

Republika

Foto: Printscreen/Youtube

 

 

- Nisam bio ni punoletan, nisam vojsku služio a ona mi je rekla: „Još bolje, samo se ti oženi da ne budem sama“. „Bolje se ženi, naći ćeš me mrtvu“, to su bile majčine reči. I eto, desilo se, imao sam 18, 5, a ona 15,5 godina. Posle svega što sam već doživeo to mi je bilo strašno - ispričao je tada za "Grand".

Supruga i on nisu imali decu, a kasnije je njegov život obeležila i teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio najdražeg člana svoje porodice.

- Vraćali smo se se sa slave kada je na nas negde kod Pećinaca naleteo šleper. Imali smo težak udes, moja majka je poginula, supruga je imala otvoreni prelom leve i desne nogu, a ja jak potres mozga. Jezik mi je visio, na malom delu se samo držao - prisetio se Rođa kobne noći.

Zoran Živanović Rođa je kroz život prošao kroz izuzetno teške trenutke, ali je uprkos svemu uspeo da pronađe svoju strast prema muzici i da se istakne kao talentovani pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading