EMA RADUJKO POZDRAVLJALA RADONJIĆEVU DEVOJKU, PA ZAVRŠILA SA NJIM: Procurio skandalozan snimak, poželeće da ovo zauvek nestane! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi tumače ovu izjavu Eme Radujko.

EMA RADUJKO POZDRAVLJALA RADONJIĆEVU DEVOJKU, PA ZAVRŠILA SA NJIM: Procurio skandalozan snimak, poželeće da ovo zauvek nestane! (VIDEO)

Foto: youtube.com/IDJTV, Starsport

Posle nastupa na Music week-u, popularna pevačica Ema Radujko odlučila je da se opusti i otputuje na Ibicu. Ono što je zapalilo društvene mreže su kadrovi sa jahte na kojoj su uživali Ema i fudbaler Nemanja Radonjić, koji je zauzet.

Ema Radujko je poznata po svojoj sklonosti ka fudbalerima. Ranije je bila u vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, a otkrila je da su se upoznali preko zajedničke prijateljice koja ju je nagovorila da ode na ručak sa njim. Iako se prvobitno kolebala, njih dvoje su se brzo zbližili. Međutim, njihov raskid je iznenadio mnoge, a Ema je istakla da se nisu rastali u svađi, već jednostavno odlučili da okončaju vezu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Starsport

Ema Radujko i Nemanja Radonjić

Prilikom gostovanja u emisiji "Lično sa", koju vodi Predrag Radosavljević, Ema je komentarisala popularne fudbalere, između kojih se našao i Nemanja. Pevačica je tada pozdravila devojku Radonjića, pa mu dodelila "korpu", što je sada posebno interesantno, s obzirom da javnost bruji o njihovom odnosu:

- Nemanja Radonjić... Pozdravljam njegovu Isidoru, KORPA - izjavila je Ema tom prilikom za Republiku, a detaljnije možete pogledati u video-klipu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Nakon objave zajedničkih snimaka sa jahte na Ibici, spekulacije o odnosu Eme Radujko i Nemanje Radonjića su se proširile. Javnost je zaintrigirana ovim događajem, posebno zbog nedostatka informacija o njihovom društvu na ovom egzotičnom ostrvu. Oboje su aktivni na društvenim mrežama, ali oni još uvek nisu otkrili kako su zajedno završili tamo, niti su se oglasili na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading