MITROVIĆEVO OTVORENO PISMO DRAGANU ĐILASU! Ti znaš da ja znam zašto si hteo da izbegneš da Vučića pogledaš u oči!

Autor:

Vesti

19.08.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Tvoj današnji intervju je vrhunac tvog ličnog licemerja i dnevnik jednog posrnulog lažova!''

MITROVIĆEVO OTVORENO PISMO DRAGANU ĐILASU! Ti znaš da ja znam zašto si hteo da izbegneš da Vučića pogledaš u oči!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević, pink.rs

Direktor i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović uputio je otvoreno lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu.

Otvoreno pismo Željka Mitrovića prenosimo u celosti: 

- Dragi Điki, mislio sam da ti više neću pisati, ali realnost me demantuje, jer tvoj intervju koji sam pažljivo pročitao, kao inspirativni sublimat i vrhunac tvog ličnog licemerja ili bolje reći dnevnik jednog posrnulog lažova, tera me da se vratim u tu tvoju kaljugu za koju sam čvrsto verovao da je za mene daleka proslost! Ali kako god! Da vidimo sta si nam sve to danas lepo lagio u ovom intervjuu! Kaže dragi Điki, da su zapad i Amerika krivi, jer nisu dovoljno podržavali Zorana Đinđića, a istina je potpuno obrnuta, istina je da je zapad podrzavao Đinđića, ali Đinđić nije dozvoljavao Đilasu ni da uđe u Demokratsku stranku, jer je govorio da Demokratska stranka već ima previše lopova i da joj ne treba jos jedan! Kaže Đilas da je pisao američkom ambasadoru Hilu, da protestuje zašto se ambasador Hil nije konsultovao sa Đilasom oko liste gostiju za prijem u američkoj ambasadi povodom Dana Nezavisnoati. Ovo je verovatno zbunilo i samog američkog ambasadora, jer je nastala opšta zabuna da li je 4. jul Đilasova slava ili Dan Nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Drzava! Rekli bi pristojni građani Srbije da je ovo u najmanju ruku nepristojan gest u protokolarnim diplomatskim odnosima, a ja bih rekao uobičajno brdsko-planinsko ponašanje bahatog Đikija - ističe Mitrović i dodaje:

- Kaže dragi Điki, nije hteo na prijem u Američku ambasadu zbog Pinkovaca kojih je mnogo bilo tamo! Istina, bilo ih je, ali je laž i to velika laž, da je to bio razlog Đilasovog izostanka. E moj dragi Điki, ti nisi ni znao da li je i ko je od Pinkovaca pozvan. A istina je da nisi došao na prijem za “dan nezavisnosti “u američku ambasadu, jer si hteo da izbegneš da pogledaš u oči Aleksandru Vučiću, a ti znaš da ja znam zašto! A kad sam već kod Aleksandra Vučića da pojasnimo, on i ja imamo stalne nesuglasice i raprave oko moje nedvosmisline prozapadne orijentacije, i to je tako već 30 godina,. Aleksandar nije srećan zbog toga, jer smatra da Srbija treba da podjednako uvažava i zapad i istok, a ja nemam ništa protiv prijateljstava u celom svetu, ali duboko verujem da je Srbija zapadna zemlja još od 1948. godine i da tu adresu ili mesto prebivališta pre ili kasnije moramo upisati u ličnu kartu Srbije, jer na kraju dana to je malo i geografija a ne samo politika, jer i da se podsetimo Srbija je u Evropi a ne u Aziji!

- Dragi moj Điki, ja razumem da ste ti i tvoj kum uzeli mnogo ruskih para pa nije ni zgodno da vas finansijeri vide u Američkoj ambasadi, ali kao što znaš, ja prezirem tu vrstu ruskog, ali i svakog drugog finansijskog ropstva pa ti dobronamerno predlažem da se maneš tog đavoljeg posla, jer ta politička sponzorisanja nikad ne završe “happy end-om”. E moj dragi Điki, ti Vučiću pričaš o kolonizaciji Srbije, a zaboravio si da ste vi a ne Vučić poklonili Niš Rusima, i učinili Srbiju energetski zavisnom od Rusije, sram te bilo! Prodavali ste sve u bescenje, a plate u Srbiji nisu mrdnule od 330 evra, a danas se ne prodaje ništa, a prosečna plata u Srbiji je 1000 evra! E moj dragi Điki, u vašem vremenu smo do Čačka vozili Ibarski ruski rulet, a danas se skoro teleportujemo najsavremenijim auto putem! E moj dragi Djiki, u tvoje vreme su Beograd na vodi i Pionirski park bili sajam gmizavaca i reptila, a nisi ni znao da bolesna deca i Zvačanska uopšte i postoje, a danas je na sreću sve drugacije! Ne znam dragi moj Điki šta se sve u međuvremenu desilo tvom, kako ti kažesš, mašinskom mozgu, ali svakako vidim da stabilno klizis u pravcu u kom ćes prevazići i samog Nestora, možda si i ti počeo, kao i Nestor, da veruješ da smo mi zelenooki zapravo vanzemaljci, ko će znati možda i jesmo!

Srdačan pozdrav, ljubi te Žeks Zelenooki!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading