BRITANCI SPREMILI 1.000 KOMANDOSA ZA BRZA DEJSTVA NA BALKANU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

19.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

BRITANCI SPREMILI 1.000 KOMANDOSA ZA BRZA DEJSTVA NA BALKANU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Profimedia

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 19. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • SAZNAJEMO: LONDON AKTIVIRAO SPECIJALNU JEDINICU SAS! BRITANCI SPREMILI 1.000 KOMANDOSA ZA BRZA DEJSTVA NA BALKANU

Kako saznaje Srpski telegraf od upućenih sagovornika iz diplomatskih krugova, London je nedavno aktivirao i stavio u stanje pune pripravnosti specijalnu jedinicu SAS, koja je formirana još 2017, a predviđena je za brza dejstva. Mada ova odluka nigde nije formalno objavljena, naši sagovornici kažu da će odred biti stacioniran negde na Balkanu (u nekoj od postojećih NATO baza) i spreman da deluje u izuzetno kratkom roku.

 

  • OTKRIVAMO KO JE ELIZABET ALEN I ZAŠTO JE ONA VAŽNA: ŽENA IZ SENKE ZA SRBIJU I BALKAN

Izbori u Americi su u novembru, ali se konture administracije, koja god strana da pobedi - republikanci ili demokrate - naziru. Tako smo saznali i da će Elizabet Alen, sada podsekretarka za javnu diplomatiju u Stejt departmentu, biti šefica kabineta potpredsedničkog kandidata ako demokrate ostanu u Beloj kući.

  • INTERVJU: ĐORĐE MILIĆEVIĆ: PUNA PODRŠKA VUČIĆU ZA DALJI RAZVOJ SRBIJE

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević u intervjuu za Srpski telegraf istakao je punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u njegovim naporima da na državnički i odgovoran način predstavi građanima planove i aktivnosti države kada je u pitanju najavljeno otvaranje rudnika litijuma u zapadnoj Srbiji.

  • DELON TAJNU ODNEO U GROB: STEVICA UBIJEN ZBOG SEKSA S PRVOM DAMOM?

Legenda francuske i svetske kinematografije, proslavljeni francuski glumac Alen Delon preminuo je juče u 89. godini na svom imanju u mestu Diši u centralnoj Francuskoj, a u grob je odneo tajnu ubistva svog telohranitelja i prijatelja Stevana Stevice Markovića.

Ova afera nije razjašnjena ni 56 godina pošto je Markovićevo telo pronađeno na otpadu u blizini Pariza. Bilo je u plastičnoj kesi, vezanih ruku i nogu, a policija je u okviru istrage saslušala i Delona i čuvenog korzikanskog mafijaša Fransou Markantonija, koji je proveo 11 meseci u pritvoru, ali je pušten zbog nedostatka dokaza.

  • Kulićeva i Ivan završili u bolnici s fizičkim povredama: Žestoka svađa, pa tuča u Nišu? Marinković izvukao deblji kraj

Ivan Marinković zabrinuo je brojne pratioce uznemirujućom fotografijom iz bolnice, kada je otkrio da je polomio prst, ali ništa ne bi bilo čudno da isti dan u Urgentni centar nije primljena i njegova bivša partnerka Miljana Kulić, kod koje boravi u poslednje vreme zbog zajedničkog deteta, a koja se navodno žalila na bolove u nozi.

Naime, na društvenim mrežama se prenela vest da je posredi fizički obračun nekad zakletih neprijatelja koji je eskalirao nakon žestoke svađe. Kako se pominje u komentarima koji su krenuli odmah po oglašavanja Ivana iz bolnice, između njega i Miljane je izbila tuča, u kojoj je on, reklo bi se, izvukao deblji kraj.

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. avgust

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading