PRVE FOTKE UNUTRAŠNJOSTI VILE ŽELJKA I MILICE! Procurili privatni snimci najskuplje kuće u Beogradu - OVE DETALJE O MITROVIĆIMA NIKO NIJE ZNAO!

Autor:

Zabava

17.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični dom popularnog para obezbeđuju visoke zidine, brojne kamere i privatno obezbeđenje!

PRVE FOTKE UNUTRAŠNJOSTI VILE ŽELJKA I MILICE! Procurili privatni snimci najskuplje kuće u Beogradu - OVE DETALJE O MITROVIĆIMA NIKO NIJE ZNAO!

Foto: youtube.com/Vlad089

Velelepna vila u kojoj čelnik televizije "Pink", Željko Mitrović, živi sa suprugom Milicom, smeštena je u jednom od najelitnijih delova grada - na granici Dedinja i Senjaka, što dodatno naglašava luksuz i prestiž koji prate njihov život. Ispred ove impozantne građevine za koju se navodi dfa je najskuplja kuća u Beogradu, nalaze se visoke zidine, koje zajedno sa brojnim kamerama i obezbeđenjem, pružaju maksimalnu privatnost i sigurnost.

Željko Mitrović je poznat po tome što retko deli informacije o svom privatnom životu, čime čuva svoj privatni prostor daleko od očiju javnosti. Međutim, jednom prilikom, odlučio je da pruži uvid u delić svog privatnog sveta i tako omogućio svojim pratiocima da vide kako izgleda njegova svakodnevica. Upravo tom prilikom, Željko je podelio fotografije sa tri psa koje on i njegova supruga Milica neguju u svom luksuznom domu.

Pored ljubimaca, Željko Mitrović je pokazao i unutrašnjost svog doma, konkretno dnevni boravak, koji je dizajniran u belo-crnim tonovima. Ova soba je pretežno u belim bojama, uključujući i nameštaj i stolariju, dok su zidovi ofarbani u crnu boju, što stvara kontrast i vizuelnu dinamiku. Ovakav dizajn reflektuje sofisticiranost i modernost, karakteristike koje su očigledne u njihovom luksuznom okruženju.

Ovi detalji, iako su retki za javnost, pružaju uvid u stil života Željka i Milice Mitrović, koji se očigledno odlikuje elegancijom i pažljivim odabirom elemenata enterijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading