JEDNO DIVNO SRCE PRESTALO JE DA KUCA! Preminuo mali Ivan, kog se majka odrekla zbog bolesti

Autor:

Vesti

19.08.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtužnije vesti iz Bačkog Gradišta.

JEDNO DIVNO SRCE PRESTALO JE DA KUCA! Preminuo mali Ivan, kog se majka odrekla zbog bolesti

Foto: Facebook.com/Bačko Gradište

Poznati humanitarac Stolar Mile, objavio je tužne vesti na Fejsbuk profilu.

Mali Ivan iz Bačkog Gradišta, koji je rođen s teškom doijagnozom zbog koje ga je majka ostavila sa samo četiri meseca, preminuo je jutros. Ivana su čuvali baka i deka, a njegov otac je stalno radio da bi obezbedio hranu za njih.

Poznati humanitarac Stolar Mile objavio je tužne vesti na Fejsbuk profilu.

- Preminuo je mali Ivan, dečak zbog kojeg smo na noge podigli ceo region. Nemam mnogo reči kojima bih bilo šta dalje mogao govoriti. Kroz mnogo muka i stradanja sam sa mnogim porodicama prolazio, ali ovako nešto me bukvalno sruši i stvara mešavinu tuge i besa na samog sebe jesam li bar ja mogao više učiniti. Putuj mali dečače do svog oblaka koji će te odvesti na neko bolje i lepše mesto bez bola i patnje. Iskreno saučešće porodici - napisao je Mile.

 

Ivan je sa bakom i dekom proveo zimu bez ijednog komada drveta kojim su mogli da založe vatru. Bukvalno su se smrzavali. Ivanov teško pokretni deka, posle dva infarkta i jednog šloga, ulagao je svoje poslednje atome snage kako bi pomogao dečaku

- Jedan mali život, u koji je stalo patnje koliko ne stane u nečijih 80 godina, ugasio se danas. Ivan je otišao među anđele, kakav je i sam bio dok je bio na zemlji. Odmori se, drago dete, i tamo gore imaj sve što ovde dole nisi imao - glasi jedan u moru komentara ljudi koji se opraštaju od malog Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading