HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. AVGUST! Rakovi, potreban vam je odmor, Strelčevi, obnavljate kontakt s osobom iz prošlosti

Autor:

Vesti

19.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. AVGUST! Rakovi, potreban vam je odmor, Strelčevi, obnavljate kontakt s osobom iz prošlosti

Foto: Shutterstock

Ovnovi, imali ste mnogo poverenja u kolege, ali vreme je da shvatite da svako gleda sebe. Partner je promenljivog raspoloženja. Bikovi, ponuda koju ste već odbili ponovo će biti pred vama. Muči vas nesanica. Blizanci, otvoreno razgovarajte sa partnerom. Rasprave putem društvenih mreža izbegavajte.

Rakovi, potreban vam je odmor. Sledi vam interesantan poziv od osobe koja vas zanima duže vreme. Lavovi, okrenuti ste materijalnim stvarima. Zdravlje slobodno. Device, interesantna ponuda prijatelja mogla bi da stabilizuje vašu materijalnu situaciju. Dobro se osećate.

Vage, moguće su kritike i sankcije od nadređenog. Odlični aspekti za nove emotivne veze. Škorpije, nemojte biti pasivni i uplašeni od promena. Zauzetima se savetuje oprez. Strelčevi, obnavljate kontakt s osobom iz prošlosti, iz čega je moguća nova romansa. Zdravlje je odlično.

Jarčevi, što više forsirate stvari, povećavate rizik od nastanka novih grešaka. Emotivno ste neispunjeni, zapostavili ste emocije. Vodolije, razmišljate o novom poslu. Avantura u kojoj se nalazite duži vremenski period upada u veliku krizu. Ribe, razmislite da li ste odabrali pravi posao i koliko možete izdržati pritisak koji se povećava. Uživate u svojoj vezi.

Vaš celokupan horoskop možete pročitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading