KURTIJEV GESTAPO UHAPSIO JOŠ JEDNOG SRBINA! Rekli supruzi da će ga vratiti kući za tri sata, kada je otišla u policijsku stanicu, ODMAH JE IZBACILI

Autor:

Vesti

19.08.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek uhapšen i maltretiran samo zato što je pevao pesmu u kafiću

KURTIJEV GESTAPO UHAPSIO JOŠ JEDNOG SRBINA! Rekli supruzi da će ga vratiti kući za tri sata, kada je otišla u policijsku stanicu, ODMAH JE IZBACILI

Foto: Tanjug/AP

U Goraždevcu je juče priveden Luka Zlatičanin iz ovog sela. Iz tzv. Kosovske policije tvrde da je privođenje zbog narušavanja javnog reda i mira, dok porodica sumnja u to, prenosi Radio Goraždevac.

Da je Zlatičanin priveden za Radio Goraždevac je potvrdila supruga uhapšenog Nadica Zlatičanin.

“Ja sam bila u stanicu policije, čeka se odluka sudije da li će biti kažnjen novčano ili zatvorom. Ako bude kažnjen zatvorom, prebaciće ga odmah u Peć. Isterali su me iz stanice policije i bili su jako neljubhazni”, kazala je ona.

Da je do privođenja došlo potvrdio je i portparol tzv. Policije Kosova za region Peći, Fadil Gaši u kratkoj poruci.

“Zbog narušavanja javnog reda i mira u policijsku stanicu je privedena jedan osoba zbog ispitivanja”, rekao je Gaši u izjavi za Radio Goraždevac.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Peći negiraju da postoji bilo kakav proces. Portparol Tužilaštva je kasno večeras potvrdio za Radio Goraždevac.

Republika

Foto: printskrin

Pripadnici tzv. Kosovske policije

Pre pet dana Luka Zlatičanin se sa grupom mladih iz Goraždevca nalazio u kafiću i tom prilikom su pevali pesme Baje Malog Knindže, nakon čega je u lokal došla policija.  Prema informacijama Radio Goraždevca narednog dana Policija je novčano kaznila vlasnika lokala.

“Ne bih rekla da je jedini razlog njegovog privođenja pesma i remećenje javnog reda i mira jer je od tada prošlo pet dana”, kazala je Nadica Zlatičanin.

Prema njenim rečima, po njega je došla patrola policije iz Peći rekavši da mora da da izjavu i da će se kući vratiti za dva do tri sata.

Zlatičanin je priveden oko 17 časova i prema poslednjim informacijama Zlatičanin je odveden u policijsku stanicu u Peći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading