TINEJDŽERKA (16) SILOVANA U BARU NA KRITU! Bila sa roditeljima pa sama otišla do toaleta! MANIJAK U BEKSTVU!

Autor:

Svet

10.05.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući kamerama za nadzor, policija je uspela da identifikuje napadača.

TINEJDŽERKA (16) SILOVANA U BARU NA KRITU! Bila sa roditeljima pa sama otišla do toaleta! MANIJAK U BEKSTVU!

Foto: shutterstock

Britanska tinejdžerka (16) silovana je u toaletu jednog bara na Kritu, gde je bila u društvu roditelja. Prema informacijama portala "Protothema", napadač je navodno 28-godišnji migrant poreklom iz Pakistana, za kojim je sada raspisana poternica.


Nesrećni događaj se odigrao u gradiću Malija, nedaleko od Irakliona, u sredu uveče. Tinejdžerka je, kako prenosi "Dailymail", otišla do toaleta sama, ostavljajući roditelje u baru. Nažalost, nije ni slutila da je napadač prati.

Nakon napada, silovatelj je brzo pobegao sa mesta zločina. Tinejdžerka je hrabro otišla sa roditeljima u policiju i prijavila zločin. Zahvaljujući kamerama za nadzor, policija je uspela da identifikuje napadača. Grčki portal prenosi da je reč o 28-godišnjem imigrantu iz Pakistana, za kojim sada intenzivno traga policija.

Policija je raspisala poternicu za napadačem i sprovodi intenzivnu potragu. Pregledani su snimci sigurnosnih kamera u okolini kako bi se olakšala identifikacija napadača. Ovaj strašan incident potresao je lokalnu zajednicu i podigao veliku pažnju javnosti.

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i svake godine privlači na stotine hiljada turista iz celog sveta. Ovaj događaj je šokirao posetioce ostrva i podstakao povećanu zabrinutost za bezbednost turista. Nadležne službe su preduzele mere kako bi osigurale bezbednost građana i posetilaca ostrva.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading