" MOJA ĆERKA LAŽE, ŽIVELI SU ZAJEDNO" -Svedok iskren do srži na suđenju instruktoru jahanja za SILOVANJE MALOLETNICA

Autor:

Hronika

08.05.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki naš razgovor na tu temu se završio svađom. Znam da prepoznam kad moje dete laže, rekao je nesrećni otac

" MOJA ĆERKA LAŽE, ŽIVELI SU ZAJEDNO" -Svedok iskren do srži na suđenju instruktoru jahanja za SILOVANJE MALOLETNICA

Foto: Srpski telegraf, instagram.com, Shutterstock

 Janko M. veterinar koji je 30 godina saradjivao sa Milošem Đukićem trenerom jahanja, danas je svedočio u postupku protiv njega.

Veterinar je pred Višim sudom u Beogradu, koji sudi Djukiću, poznatom pod nadimkom Miša Konj, za silovanje i polno uznemiravanje polaznica škole jahanja, rekao da veruje da su oštećene govorile istinu iako je video samo dok je optuźeni jednog devojčurka neprilično mazio po licu. Ono što je najgore, veterinar je javno izrazio sumnju da je njegova ćerka imala intiman odnos sa tri puta od nje starijim Djukićem.

- Mislim da Olga laže- rekao je Janko M.

Na pitanje sudije i punomočnika oštećenih da objasni kako to misli, otac je kazao da je u više navrata ćerku pitao o vezi sa Đukićem, ali da je ona lagala i negirala bliskost sa njim.

- Mislim da je situacija moje ćerke mnogo teža nego devojaka koje su ga prijavile. Ona neće biti srećna dok bude potiskivala to što se među njima dešavalo. Siguran sam da laže kada negira, a svaki naš razgovor na tu temu se završio svađom. Znam da prepoznam kad moje dete laže- rekao je nesrećni otac.

Pre njega pred sudom je svedočila njegova ćerka Olga stojeći iza ramena optuženog koji suđenje prati iz kolica i uglavnom popreko gleda prisutne. Ona je očigledno branila Đukića rekavši da ne veruje da je seksalno uznemiravao njene drugarice iz kluba, a pravdala je Miloša i zato što je bio vulgaran i prost.

- On je bio loš pedagog, samo to. Govorio je i meni da čavku trljam o unkaš i slične stvari da bih naučila da jašem. Morao je da bude grub da bi nas naučio da jašemo. Šalio se na vulgaran način dok smo pili kafu i čaj na pauzi, to je bio njegov običaj. Devojkama je to smetalo. Htele su da jašu samo dobre konje, a to se zasluživalo. Bile su ljubomorne kad bi im se učinilo da mu je neka druga devojka miljenica. Odlazile su iz kluba jer su bile ljute na njega zbog jahanja - rekla je Olga M.

Njen otac Janko je kazao da se njegova ćerka odselila iz kluba i sobe koju je delila sa Milošem kada je on otišao na operaciju, od koje je kod svoje porodice zbog brige koja mu je morala biti posvećena.

Foto: facebook.com/printscreen, Nikola Mutiћ

Miloš Đukić odgovara za optužbe da je 11 godina silovao polaznice škole jahanja

Priznao je da je i ranije sumnjao da njegova ćerka ima drugačiji odnos sa opruženim nego što bi bilo normalno.

- Na neprirodan način je brinula o njemu. Bila je prebrižna u vezi terapije koju je uzimao, ujutru, uveče u vidu tableta i kada treba da uzima insulin- rekao je Janko. 

Sudiji Ivani Ramić je zasmetalo što je Olga bila izričita da je 28. marta 2019. godine , na dan za koji je jedna od oštećenih devojaka rekla da je pretprela užas i napastvovanje od strane Đukića u njihovom konjičkom klubu, on sve vreme bio u Bivoljoj bari na setu dok je ona sa kolegom snimala kaskaderske scene. 

- Kako ste tako sigurni da Đukić nije mogao da ode odatle na kratko? Kažete da je konjički klub odatle udaljen  na kilometar dva i tvrdite da je sve vreme Đukić bio tu, a vi ste snimali. Čudno je da ste tako sigurni jer je to bilo još 2019. Mada u jednom navratu ste rekli da ste te scene snimali 26. i 27. marta, a sada tvrdite 28. Šta je istina?- pitala je sudija Olgu. 

Odgovarajući da zna da Đukić nije napuštao snimanje, Olga je odgovorila da je pre nekoliko meseci gledala u telefonu slike sa seta i da je na njima pisalo da su nastale 28. marta. Kazala je i da bi mogla da ih dostavi sudu ukoliko bude trebalo. 

Na naredno ročište u junu, pozvana je da svedoči suvlasnica Đukićevog konjičkog kluba, Marina Gunjača kojoj su se oštećene žalile na njega, kao i kućni prijatelj jedne od devojaka kojem se požalila da je žrtva nasilja jer nije smela roditeljima budući da su strogi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading