BEŽALI KA UKRAJINI, UHVATILI IH U POKUŠAJU DA PREĐU GRANICU: Ovo su teroristi koji su POBILI RUSE (FOTO)

Autor:

Svet

23.03.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto sa teroristima zadržan je u Brjanskoj oblasti, 100 km od granice sa Ukrajinom. Dvojica su odmah privedena kod automobila. Oni su državljani Tadžikistana

BEŽALI KA UKRAJINI, UHVATILI IH U POKUŠAJU DA PREĐU GRANICU: Ovo su teroristi koji su POBILI RUSE (FOTO)

Foto: Telegram /Intel Slava Z/BAZA, Tanjug/AP

Poznat je identitet četvorice od šest navodnih terorista koji su izvršili teroristički napad u moskovskoj koncertnoj dvorani Krokus siti hol, tvrde, inače pouzdani ruski Telegram kanali, koji masovno dele njihove fotografije.

Prema nezvaničnim informacijama na koje se, između ostalih, pozivaju kanali Baza i Mash, reč je o četiri državljana Tadžikistana:

1) Nasridinov Makhmadrasul (37)

2) Ismonov Rivozidin (51)

3) Safolzoda Shokhinjonn (21)

4) Nazarov Rustam (29)

 

 

Dvojica su privedena, dok su dvojica, prema nepotvrđenim informacijama, uspela da pobegnu. 

Auto sa teroristima zadržan je u Brjanskoj oblasti, 100 km od granice sa Ukrajinom. Dvojica su odmah privedena kod automobila. Oni su državljani Tadžikistana.

Ostali su pobegli u šumu, ali su ubrzo uhvaćeni. Ukupno su četiri pritvorenika. Sve se odvija po veoma lošem scenariju za Kijev, jer se „ukrajinski trag“ može pratiti.

Sekretar Saveta za bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev izjavio je danas da će svi odgovorni za teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol", u blizini Moskve, biti kažnjeni.

Patrušev je rekao novinarima da je taj zločin još jedna potvrda da terorizam predstavlja veliku bezbednosnu pretnju koja zahteva od svih građana, obaveštajnih službi, agencija za sprovođenje zakona i organa vlasti na svim nivoima koordinisane napore u cilju sprečavanja terorističkih aktivnosti, javila je agencija Interfaks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading