PAS PROTRČAO MEKSIČKIM GRADOM SA LJUDSKOM GLAVOM U USTIMA: Jezivi prizori, pored tela pronađena i PORUKA

Autor:

Svet

01.11.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lutalica je uspela da zgrabi glavu i pobegne sa njom.

PAS PROTRČAO MEKSIČKIM GRADOM SA LJUDSKOM GLAVOM U USTIMA: Jezivi prizori, pored tela pronađena i PORUKA

Foto: Tanjug/AP

Stanovnici Zakatekasa u Meksiku videli su psa koji je nosio ljudsku glavu u ustima dok je trčao ulicama te države pogođene nasiljem.

Policija je na kraju uspela da izvuče glavu iz psećih usta, kažu lokalni zvaničnici, prenosi Foks njuz.

Zvaničnik za sprovođenje zakona rekao je da su glava i drugi delovi tela u sredu ostavljeni u kabini gde se nalazi bankomat u gradu Monte Eskobedo.

Republika

Foto: pixabay.com

pas, ilustracija

 

Delovi tela su ostavljeni pored poruke koja se odnosi na narko kartel. Pre nego što je policija uspela da obezbedi mesto događaja, pas lutalica je zgrabio odsečenu glavu i otišao.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako pas trči ulicom noseći glavu.

Zakatekas je poprište krvavih ratova bandi koje podržavaju dva konkurentska narko-kartela Sinaloa i Halisko.

Bivši vođa Sinaloa kartela je čuveni i zloglasni narko-bos Hoakin Guzman, poznatiji po svom nadimku "El Čapo". On trenutno služi doživotnu zatvorsku kaznu zbog krivičnih dela počinjenih za 25 godina, uključujući šverc stotina tona kokaina, heroina, metamfetamina i marihuane u SAD.

Središte Halisko kartela je istoimena meksička savezna država. Radi se o možda i najmoćnijem kartelu na čijem je čelu Nemesio Oseguera Servantes, prva osoba na listi najtraženijih kriminalaca u Meksiku.

Poznati su po svojoj brutalnosti, a pre dve godine 28 članova kartela pokušalo je da ubije šefa policije u Meksiko Sitiju. Pritom su ubili četiri osobe, a šef policije je preživeo.

Meksički narko-karteli često ostavljaju poruke pored raskomadanih ljudskih ostataka kao oblik zastrašivanja rivala ili vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading