ENGLEZI U NEVERICI: Reprezentativac ove zemlje uhapšen u Španiji - policija morala da upotrebi i elektrošoker!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.04.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost na Ostrvu ostala je iznenađena vestima sa Pirineja.

ENGLEZI U NEVERICI: Reprezentativac ove zemlje uhapšen u Španiji - policija morala da upotrebi i elektrošoker!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Engleski Ragbi klub Sarakens istražuje incident u koji je umešan engleski reprezentativac Bili Vunipola na Majorci, nakon izveštaja da je uhapšen nakon što su policajci upotrebili elektro šoker kak obi ga savladali.

Prema navodima policije incedent se dogodio u nedelju 28. aprila u ranim jutarnjim satima u jednom od pabova na Palma de Majorci.

Njegov klub je danas objavio i zvanično saopštenje u kojem ističu da su upoznati sa dešavanjima u Španiji vezanim za tridesetjednogodišnjeg ragbistu, a posebno su istakli:

- Naravno, interno ćemo se pozabaviti ovim incidentom, ali nećemo davati nikakve dalje komentare do tada.

Foto: Tanjug/AP

Bili Vunipola, reprezentaivac Engleske

 

Na video snimcima koje ističu španski mediji vidi se kako Vunipola izvode iz policijskog kombija u sudnicu, a istovremeno se ističe da je on pred organe reda doveden nakon ukazane pomoći u zdravstvenoj ustanovi, što dovodi do zaključka da je engleski reprezentativac očigledno bio učesnik sukoba u pabu.

Kada je reč o sportskim ostvarenjima Bilija Vunipole, on je član reprezentacije Engleske od 2013. godine, a do sada je bio učesnik tri Svetska prvenstva i to 2015, 2019. i 2023. godine i sa nacionalnim timom ima osvojeno srebro i bronzu na smotri svetskog ragbija.

Vunipola koji je rođen u Sidneju trećeg dana meseca novembra 1992. godine, je tokom profesionalne karijere nosio dres Vaspsa, a opremu Sarakensa nosi od 2013. godine. Za engleski nacionalni tim je do sada odgirao 178 mečeva i postigao je 145 poena.

Bili potiče iz sportske porodice. Njegovi rođaci Manu i Elisi su devedesetih godina prošlog veka predstavljali reprezentaciju Togoa, dok njegov brat Mako takođenosi opremu Sarakensa i reprezentacije Engleske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading