RUS UBIO DVOJICU UKRAJINSKIH VOJNIKA U NEMAČKOJ! Detalji likvidacije šokirali svet!

Autor:

Svet

28.04.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju bavarske policije, sva trojica - vojnici i osumnjičeni - su pre ubistva pili zajedno

RUS UBIO DVOJICU UKRAJINSKIH VOJNIKA U NEMAČKOJ! Detalji likvidacije šokirali svet!

Foto: Tanjug/AP

U subotu uveče, u gradu Murnau u Nemačkoj, ubijena su dva ukrajinska vojnika - Vladimir Kožin i Vjačeslav Bezugli.

Obojica su pronađeni sa ubodnim ranama u blizini tržnog centra, gde je jedan od njih preminuo na licu mesta, dok je drugi preminuo kasnije u bolnici. Prema saopštenju ukrajinskog ministarstva spoljnih poslova, obojica vojnika su bili u Nemačkoj na medicinskoj rehabilitaciji pre nego što su postali žrtve ovog tragičnog događaja.


Ubrzo nakon što su vojnici pronađeni, policija je uhapsila 57-godišnjeg rusko-nemačkog državljanina koji je živeo u blizini mesta zločina, a koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo.

Prema saopštenju bavarske policije, sva trojica - vojnici i osumnjičeni - su prethodno pili zajedno, što baca senku sumnje na motive i okolnosti ovog tragičnog događaja.


Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti kako u Nemačkoj, tako i u Ukrajini. Očekuje se da će istraga ove tragične smrti u narednom periodu otkriti više detalja o motivima i okolnostima zločina. Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine izrazilo je saučešće porodicama preminulih vojnika i izrazilo očekivanje da će pravda biti zadovoljena.

Ovo tragično ubistvo baca svetlo na potrebu za dodatnim merama bezbednosti i zaštitom vojnika koji se nalaze na rehabilitaciji u inostranstvu, te će ovaj slučaj verovatno pokrenuti pitanja o bezbednosti i zaštiti vojnika u sličnim situacijama. Svi detalji ovog slučaja biće pažljivo praćeni kako bi se osiguralo da pravda bude zadovoljena i da se slični tragični događaji spreče u budućnosti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading