SKUPLJAO ŽENSKE LEŠEVE I OD NJIH PRAVIO MUMIFICIRANE LUTKE! Policija pronašla 26 TELA u kući, HOROR! (FOTO)

Autor:

Svet

29.04.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gnusna priča o uglednom ruskom istoričaru koji je živeo sa telima u istoj kući i učio ih da "gledaju crtaće"!

SKUPLJAO ŽENSKE LEŠEVE I OD NJIH PRAVIO MUMIFICIRANE LUTKE! Policija pronašla 26 TELA u kući, HOROR! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Pre nešto više od decenije, javnost je bila zapanjena kada su vlasti otkrile jezivu kolekciju lutaka od tela žena u stanu Anatolija Moskvina (57), obrazovanog ruskog istoričara iz Nižnjeg Novgoroda. Ova uznemirujuća priča otkrila je da je Moskvin iskopavao tela mrtvih devojaka i pretvarao ih u jezive igračke, ukrašavajući ih šminkom, ruževima i čizmama do kolena.

Monstruozna kolekcija mumificiranih tela

U kući Anatolija Moskvina pronađeno je 26 mumificiranih tela devojaka i žena, starosti između 3 i 29 godina. Naučnik je iskopavao tela mrtvih devojaka i živeo sa njima u svojoj kući, gde ih je pretvarao u jezive lutke. Slike ove morbidne kolekcije prikazuju tela i kosture u čarapama i kostimima, a neka čak obučena da podsećaju na dečje medvediće, prenosi Dejli mejl.


Jeza i strahote: Moskvinova jeziva opsesija

Moskvin je priznao da je punio raspadnuta tela krpama pre nego što bi im lice umotao najlonskim čarapama ili bi zakačio lica modnih lutaka na ljudska. Dodatno je ubacivao dugmad ili oči igračaka u očne duplje devojčica kako bi sa njima mogle da 'gledaju crtane filmove'. Otkriveno je da je obeležavao rođendan svake od svojih mrtvih žrtava u svojoj spavaćoj sobi, dajući im imena i organizujući zabave za svoje 'igračke'.

Od akademskog genija do monstruma

Anatolij Moskvin, koji je radio kao prevodilac u Crvenoj armiji za vreme SSSR-a, imao je izuzetno interesovanje za pogrebne rituale, smrt i okultizam. Kao rezultat, stekao je diplomu iz keltskih studija i držao je veliku ličnu biblioteku od preko 60.000 knjiga i dokumenata o ovim temama. Iako je spoljašnjem svetu delovao kao akademski genije, njegova opsesija mrtvima dovela ga je do monstruoznih dela.

Od pljačkanja grobova do psihijatrijske klinike

Nakon što su meštani otkrili da su grobovi njihovih najmilijih oskrnavljeni, a ponekad i potpuno iskopani, Moskvin je konačno uhvaćen dok je skrnavio grob na istom groblju. Nakon hapšenja, psihijatri su utvrdili da je Moskvin nesposoban za suđenje zbog paranoidne šizofrenije, te je osuđen na 'medicinske mere prinude' i prebačen na psihijatrijsku kliniku.

Strahovi roditelja i moguće puštanje na slobodu

Godine 2022, roditelji žrtava izrazili su strahovanja nakon što je objavljeno da bi Moskvin mogao biti pušten iz zatvora nakon što je psihijatar podržao njegovo oslobađanje. Sudovi su više puta odbijali da ga puste na slobodu, ali psihijatrijski lekari su sugerišu da ne postoji medicinski razlog da se Moskvin zadrži u sigurnom smeštaju. Roditelji mrtve dece mole da ga drže iza rešetaka do kraja života, plašeći se da će se brzo vratiti svojim bolesnim navikama ako bude pušten na slobodu.

Neizvesna budućnost i strahovi zajednice

Anatolij Moskvin, čovek koji je svoju morbidnu opsesiju pretvorio u jezivu kolekciju lutaka od tela mrtvih žena, predstavlja ozbiljan izazov za pravosudni sistem i zajednicu u celini. Strahovi roditelja žrtava od njegovog mogućeg puštanja na slobodu samo su jedan od brojnih problema koji se javljaju u vezi sa ovim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading