DRŽAVLJANINA BIH IZBOLA ŽENA NAKON ŠTO JU JE NAPAO FIZIČKI! Strpao je u stan i IŽIVLJAVAO se nad njom, ona dohvatila nož i krenula na njega!

Autor:

Svet

28.04.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što ovu dramatičnu situaciju čini još težom jeste prisustvo maloletne dece Austrijanke tokom napada.

DRŽAVLJANINA BIH IZBOLA ŽENA NAKON ŠTO JU JE NAPAO FIZIČKI! Strpao je u stan i IŽIVLJAVAO se nad njom, ona dohvatila nož i krenula na njega!

Foto: shutterstock

Sinoć se u bečkoj četvrti Favoriten dogodila prava drama kada je državljanin Bosne i Hercegovine napao svoju austrijsku partnerku.

Sve se odigralo oko osam sati uveče kada je pijani muškarac upao u stan svoje partnerke u istoj zgradi gde i ona živi sa decom. Nakon što ju je odvukao u svoj stan, muškarac ju je seksualno zlostavljao i fizički napao. Žena, kako prenose austrijski mediji, nije imala drugog izbora nego da se odbrani nožem, ranivši napadača pre nego što je uspela da pobegne iz stana, prenose Nezavisne novine.


Prisustvo dece i reakcija policije

Ono što ovu dramatičnu situaciju čini još težom jeste prisustvo maloletne dece Austrijanke tokom napada. Srećom, nakon što je žrtva uspela da pobegne, rođaci su se brzo pobrinuli za decu, a policija je obavestila Centar za socijalni rad o celom slučaju.

Reakcija vlasti i medicinska pomoć

Policija je odmah reagovala i došla na lice mesta nakon što je drugi komšija prijavio pretnje koje je državljanin BiH uputio. Oboje, i napadač i žrtva, prebačeni su u bolnicu, ali srećom nijedno od njih nije životno ugroženo. Odeljenje kriminalističke policije Beča preuzelo je istragu ovog incidenta, a muškarcu je odmah naloženo da ne sme prilaziti žrtvi. Takođe, protiv Austrijanke će biti podneta prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda, iako se radilo o samoodbrani.

Ovaj slučaj jasno pokazuje ozbiljnost problema nasilja u partnerskim odnosima i važnost pravovremene reakcije nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading