LOŠ KABL PROUZROKOVAO TRAGEDIJU: Majka i sin stradali od strujnog udara! Šta se zaista desilo?

Autor:

Svet

29.04.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične smrti zbog strujnog udara u Brazilu

LOŠ KABL PROUZROKOVAO TRAGEDIJU: Majka i sin stradali od strujnog udara! Šta se zaista desilo?

Foto: shutterstock


U brazilskom gradu Timon, u državi MaranhAo, dogodila se stravična tragedija u kojoj su život izgubili Diana Michelle Machado Santos da Silva (30) i njen šestogodišnji sin Pietro Vinicius Santos de Oliveira. Nažalost, pokušaj majke da spase svog sina od strujnog udara završio se njihovom zajedničkom smrću.


Prema izveštaju policije, Diana je primetila da njenog sina "udara" struja i odmah je pokušala da mu pomogne, ali je i sama stradala. Njih dvoje su nažalost preminuli na licu mesta pre dolaska vatrogasaca. Istraga je u toku, a lokalna policija je izjavila da je produžni kabl došao u dodir sa gvozdenom ogradom u kući, koja je bila elektrificirana golom žicom, te da je dete došlo u kontakt sa ogradom i doživelo strujni udar.


Ova tragedija nije usamljen slučaj smrti usled strujnog udara u Brazilu. U decembru prošle godine, desetogodišnji Augusto Dalmaz Bonato preminuo je od strujnog udara dok je postavljao božićne ukrase u svom porodičnom domu u gradu Campo Largo. Takođe, trudna tinejdžerka Jennifer Karolayne izgubila je život pokušavajući da napuni telefon nakon kupanja.


Ove tragične smrti podsećaju nas na važnost pravilne električne instalacije i opreza prilikom korišćenja električnih uređaja. Nadamo se da će istraga pružiti odgovore o tačnim okolnostima ovih događaja i da će se preduzeti mere kako bi se slični slučajevi sprečili u budućnosti.

(The Sun)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading