SRĐANU ĐOKOVIĆU ŽIVOT VISIO O KONCU: Lekari uspeli da ga spasu, sada mora na operaciju

Autor:

Sport

29.04.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac najboljeg tenisera sveta proživeo dramu.

SRĐANU ĐOKOVIĆU ŽIVOT VISIO O KONCU: Lekari uspeli da ga spasu, sada mora na operaciju

Foto: Starsport

Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića je u bolnici. Glava porodice se trenutno nalazi na bolničkom lečenju u Beogradu zbog povrede nadlaktične kosti. Kako naš portal saznaje do povrede je došlo kada je Srđan pao sa stolice dok je hranio ptice. Ovo je rezultirao preolomom nadlaktične kosti, zbog čega je hitno zatražio medicinsku pomoć u Urgentnom centru, a po svoj prilici će morati i na operaciju.

Nole je, po saznanju šta se desilo Srđanu, odmah dotrčao do Kliničnog centra Srbije jer se nalazi u Beogradu gde trenira pred nastavak sezone na šljaci, odnosno masters u Rimu pa Rolan Garos. Međutim, ovo nije prvi put da Đokovići sa Srđanom prolaze kroz damu. Istina, sada, na prvu loptu, deluje sve mnogo bezazlenije od onoga što se desilo pre više od jedne decenije.

Foto: Starsport

Ima podršku porodice: Srđan Đoković

 

Naime, oktobra 2012. brojni domaći mediji izvestili su da je Srđana Đokovića kritično jer su mu, navodno, lekari su ustanovili da u krvi ima bakteriju stafilokok, kao i probleme sa plućima i kičmom. Tek nedavno je Srđan progovorio o najtežoj borbi koju je vodio uzpodršku najmilijih.

Imao sam sepsu u krvi, gnojne apcese u sakralnom delu, plućima i dve bakterije. Mesec dana je bila šansa jedan odsto da preživim. Bilo je baš teško. I da me nisu prebacili u Minhen teško da bih preživeo ovde. Jer nije bilo uslova za preživljavanje ovde - rekao je Srđan.

On je naglasio da je zbog Novakovog razvoja u najboljeg tenisera sveta porodica puno patila i da je prošla kroz dramu.

- To su bili veliki stresovi. Godinama nisam spavao, pa se to na kraju odrazilo na moje i suprugino zdravlje. Dijana je pre jedno 12 godina imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a ja pre devet. Sve to je nekako bio uslov da se dogodi, da bi se Novak napravio takav, kakav jeste - rekao je Srđan prošlog oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sveta

29.04.2024 14:05

Budale blesave! To "o koncu" je bilo 2012 godine! Očito vam nedostaju senzacije danas da privlače čitaoce pa izvlačite stare iz "dubokog smrzavanja" !