TAKO SE TO RADI! Selektor Rumunije podnosi OSTAVKU: Odlazimo visoko podignutih glava, ali slomljenih srca!

Autor:

Sport

02.07.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jordanesku odustaje.

TAKO SE TO RADI! Selektor Rumunije podnosi OSTAVKU: Odlazimo visoko podignutih glava, ali slomljenih srca!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor Rumunije Edi Jordanesku najavio je će napustiti klupu nakon ovog Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Holandija je prilično lako slavila sa 3:0 i poslale naše susede kući nakon utakmice osmine finala.

- Za početak, potreban mi je odmor. Posle toga ću pričati sa čelnicima Saveza. Ali i sa mojom porodicom. U ovom momentu mojoj porodici sam mnogo potrebniji nego reprezentaciji. Moja familija je bila uz mene i kada su me napadali, kada niko nije verovao u mene, u nas. Nije bilo lako - rekao je Jordanesku odmah posle meča sa Holandijom.

Rezultat je takav da Rumuni nemaju za čim da žale u osmini finala.

- Odlazimo visoko podignutih glava, ali slomljenih srca. Mnogo smo želeli pobedu, zbog svih Rumuna. Dali smo na terenu sve što smo mogli. Završili smo jednu prelepu priču, a naša budućnost bi mogla da bude još svetlija ukoliko budemo znali da iskoristimo ovaj momenat. Momci su nadmašili svoje limite, prebacili sva očekivanja i hvala im na tome.

Ipak, veruje Jordanesku da je mogao njegov tim i bolje da prođe.

- Naši navijači su prvaci Evrope, mi nismo. I izvinjavamo im se. PrviH 20 minuta utakmice je pripalo nama, bilo smo agresivni, stvarali smo pritisak. A, oni su dali gol iz prve šanse. Sva tri gola koja su postigli bili su iz individualnih akcija. Na kraju, ponosan sam na sve. Ovaj tim može još mnogo da raste - poručio je Jordanesku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Djuradj Milic

03.07.2024 16:18

Gospodin Jordanesku je castan, posten, profesionalac, voli svoju zemlju, zna fudbal, autoritet, I sve te lepe stvari je preneo na svoje igrace, svaka Cast, veliki komplimenti I cestitke. A pixey, ha,ha,ha, putuje sa ustaskim avionom, nesposoban do neba, deli reket od igraca sa surbom. TUZNO DO NEBA