OD PARIZA DO DORĆOLA... PIKSI JE MAG ZA NEKRETNINE! Poseduje još i kuće u MAJAMIJU I CRNOJ GORI - Evo kome je prodao VILU NA DEDINJU!

Autor:

Sport

29.06.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzno i prostrano...

OD PARIZA DO DORĆOLA... PIKSI JE MAG ZA NEKRETNINE! Poseduje još i kuće u MAJAMIJU I CRNOJ GORI - Evo kome je prodao VILU NA DEDINJU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Nemanja Pančić

I dalje aktuelni selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, rekao je nedavno da od funkcije u FSS - ne živi, što je kristalno jasno na osnovu njegovih prethodnih angažmana u fudbalu. Bilo da je u pitanju predsednička fotelja, trenerski poslovi, igračka karijera, činjenica je da se sve nekako vrtelo oko fudbala.

I vrapci na grani znaju za Piksija i njegovo fudbalsko umeće. Međutim, malo je poznato da je Stojković, osim baratanja loptom, ozbiljan mag za nekretnine. Mnogo novca je, naime, ulagao u kupovinu skupocenih kuća, stanova i drugih objekata koje bi potom prodao za višestruko više novca. Ali je mnoge od njih umeo i da zadrži za sebe i svoju porodicu.

Osim porodične kuće u Nišu, gde živi njegova majka, poznato je da Piksi ima vilu u strogom centru Beograda. 

Foto: Nemanja Pančić

Piksijeva vila u Siminoj

Kuća ima 246 kvadratnih metara i tri sprata. Renoviranje je odrađeno tako da je svaki sprat kao poseban stan. Piksi se odlučio na tu varijantu kako bi njegove ćerke Anja i Andrea imale svoj prostor kad dođu u Beograd - saznali su domaći mediji jednom prilikom o vili na Dorćolu, u Siminoj ulici.

Foto: Nemanja Pančić

Ulaz u Piksijevu trospratnu kuću

Prethodno, nakon dve godine provedene u Kini, Stojković je preuzeo kormilo selekcije Srbije i negde baš u tom periodu rešio da proda vilu na Dedinju. Kupac je takođe iz sveta fudbalera, a u pitanju je bivši reprezentativac Duško Tošić.

Foto: Nemanja Pančić

Oaza na Dorćolu

Od nekretnina u Draganovom posedu nalaze se još neki atraktivni objekti. Navodno, on je vlasnik vile u Majamiju, odnosno lukszuznog stana u centru Pariza koji se trenutno izdaje. Takođe, Piksi poseduje plac na crnogorskom primorju, konkretno na Rosama, gde je navodno iskeširao oko dva miliona evra za zemlju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading