ŠMEKER ŠVAJNI! Uvek je šetao manekenke, ali je na kraju mir našao u Aninom naručju

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

29.06.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica iz snova.

ŠMEKER ŠVAJNI! Uvek je šetao manekenke, ali je na kraju mir našao u Aninom naručju

Foto: Tanjug/AP

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Bastijan Švajnštajger bivši je nemački fudbaler. Igrao je na sredini terena. Oženjen je bivšom srpskom teniserkom Anom Ivanović i imaju troje prelepe dece. Međutim, Švajnštajger se, kako pre, tako i u toku ljubavne veze sa Anom, često nalazio u društvu prelepih modela plave kose. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Njegova bivša dugogodišnja veza, bila je baš sa devojkom takvog opisa, Sarom Brandner. Nju je toliko voleo, da je njeno ime ugravirao na svoje kopačke kao amajliju.

 

 

Nakon veze sa njom, prešao je na našu prelepu i smeđokosu teniserku, Anu Ivanović. Međutim, vrlo brzo je procurela vest da je prevario sa Toni Garn, koja je takođe model sa prelepom plavom kosom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn)

 

Vraćajući se sadašnjosti, Švajnštajger je imao jako neumesne komentare na izgled prelepe i prezgodne Georgine Rodrigez, koja je takođe model, ali sveđe kose i devojka Ronalda.

 

 

Ujedno, Bastijan mnogo vise vremena provodi sa svojom prelepom koleginicom Ester, koja da nije novinarka, mogla bi lako biti model.

 

 

Da je Bastijan baš bio u početku zaljubljen u Anu potvrđuje to što je uklonio Sarino ime sa svojih kopački, odnosno precrtao. 

 

 

Da podsetimo, Joakim Lev biće novi selektor Srbije! To je pre dva dana ekskluzivno objavila Republika, danas se tom temom bavio i ugledni nemački Bild, a onda su Austrijanci doili ulje na vatru i potkrepili priču novim informacijama. Tragom priče koju smo pustili, austrijski portal OE24 tvrdi da će Lev doći da bud selektor "orlova", ali ne sam. Desna ruka će mu biti Švajnštajger.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading