ŠOK ZA SRPSKU REPREZENTACIJU: Ostaju bez bitnog igrača u timu? Pešić u velikom problemu

Autor:

Sport

29.06.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zavisi od lekarskih rezultata.

ŠOK ZA SRPSKU REPREZENTACIJU: Ostaju bez bitnog igrača u timu? Pešić u velikom problemu

Foto: Starsport

"Orlovi"

Košarkaška reprezentacija Srbije se polako priprema za Olimpijske igre u Parizu, koje se održavaju od 26. jula do 11. avgusta. Četa Svetislava Pešića nedavno se okupila u Beogradu, ali jedan od glavnih razgovora bio je povreda mladog asa Nikole Jovića.

Nikola Jović je izazvao zabrinutost kada se pojavio na okupljanju sa ortopedskom čizmom na levoj nozi. Na pitanje o stanju povrede, Jović je izjavio da napreduje, ali da će biti potreban kontrolni snimak kako bi se utvrdilo tačno stanje. Izrazio je nadu da će se oporaviti na vreme za Olimpijske igre, ali je isto tako priznao da postoji mogućnost da neće moći da učestvuje ukoliko snimak pokaže lošije rezultate.

Nikola Jović je takođe izrazio zabrinutost u vezi svog učešća na Olimpijskim igrama, ističući da je delimično ugroženo i da nije siguran kada će moći da se vrati treninzima u potpunosti. Ipak, istakao je da voli da igra za reprezentaciju i da se nada da će uspeti da se oporavi na vreme kako bi im se pridružio na Olimpijadi.

Unatoč neizvesnosti, Jović je izrazio radost što je ponovo sa svojim saigračima i istakao da se nada da će uspeti da se oporavi na vreme. Njegova posvećenost reprezentaciji i želja da se pridruži ekipi na Olimpijadi su istaknute i u ovom izveštaju.

Nadamo se da će se Nikola Jović uspešno oporaviti i da će imati priliku da predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading