ČESTITAO SAM MILOŠU NA IZUZETNOJ HRABROSTI: Predsednik Vučić o ranjenom žandarmu (FOTO)

Autor:

Vesti

29.06.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čestitao sam Milošu na izuzetnoj hrabrosti".

ČESTITAO SAM MILOŠU NA IZUZETNOJ HRABROSTI: Predsednik Vučić o ranjenom žandarmu (FOTO)

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas povređenog pripadnika Žandarmerije Miloš Jevremović (34), koji je nakon ranjavanja samostrelom, operisan i nalazi se u stabilnom stanju.

- Presrećan sam što se žandarm Jevremović Miloš oseća dobro posle operativnog zahvata. Čestitao sam Milošu na izuzetnoj hrabrosti, pokazanoj prisebnosti i uspešno obavljenom zadatku u borbi sa teroristom. Srbija neće imati milosti prema teroristima! - napisao je Vučić uz podeljene fotografije.

 

"Biće odlikovan"

- Čestitam komandirima i svima u policiji na izuzetnom ponašanju Miloša Jevremovića, biće odlikovan čim iz bolnice izađe. Važno je da je naš junak Miloš živ i zdrav, pokazao je kako se reaguje u takvom trenutku. Nećemo imati milosti prema terorizmu - naveo je predsednik Srbije.

Podsećamo, danas je oko 11 časova ispred Ambasade Izraela došlo do napada na žandarma Miloša Jevremovića (34), u kom je napadač, inače konvertit u islam i vehabija, iz torbe izvadio samostrel i ispalio ga u žandarma, koji je, iako teško ranjen, uzvratio vatrom i likvidirao napadača.

Ministar policije Ivica Dačić je rekao da je ubijeni terorista iz Mladenovca, da je promenio veru i prešao da živi u Novi Pazar.

Samo da vam pokažem još jednu stvar. Kada pogledate sve stvari koje imamo, vidite, reč je o fotografiji koja je nastala u našoj upravi za strance, u martu ove godine. On je doveo ženu iz Crne Gore, iz Plava, Besa se zove žena. Doveo je da je prijavi u upravu za strance. Evo pogledajte - pokazao je Dačić fotografiju novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (13)

Loading
Milina

29.06.2024 18:27

Pohvale za hrabrog pripadnika zandarmerije i brz oporavak.

duki

29.06.2024 19:39

cestitke na hrabrosti i takav junak treba da bude odlikovan najvecim ordenom i zelim policajcu brz oporavak

Predrag

29.06.2024 20:36

Hrabri su naši momci i dobro obučeni, da se odbrane od ovakvih napada.

Ena

29.06.2024 20:45

Čestitke Milošu na pokazanoj hrabrosti. Zaslužio je odlikovanje.