NEVEROVATNA SCENA: U Nemačkoj se začuo ĐURĐEVDAN, srpski navijači su bili oduševljeni

Autor:

Sport

24.06.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru Minhena srpska pesma.

NEVEROVATNA SCENA: U Nemačkoj se začuo ĐURĐEVDAN, srpski navijači su bili oduševljeni

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije su u punom jeku priprema za najvažniju utakmicu na Evropskom prvenstvu, protiv Danske u utorak od 21.00. Ova utakmica će biti odlučujuća za plasman naše reprezentacije u osminu finala, te se očekuje velika podrška navijača koji su već po mnogim procenama bili prisutni u broju od oko 30.000 na utakmici protiv Slovenije. Sličan broj navijača se očekuje i na meču protiv Danske, što će svakako dodatno motivisati naše fudbalere.

U susret ovoj važnoj utakmici, jedan neobičan trenutak je zabeležen u centru Minhena, gde je grupa Srba naišla na uličnog svirača sa harmonikom. On je svojom izvedbom čuvene pesme "Đurđevdan" uspeo da dirne srca naših navijača, koji su spontano započeli pevanje ove poznate numere. Snimak ovog nezaboravnog trenutka možete pogledati u prilogu iznad.

Foto: printscreen/instagram/@kurirsport

 

 


Ovaj emotivan trenutak samo je jedan od mnogobrojnih primera kako se ljubav prema muzici i sportu spajaju i stvaraju jedinstvene trenutke. Podrška navijača će svakako biti od presudnog značaja za naše fudbalere u odlučujućoj utakmici, te se očekuje da će njihova energija dodatno motivisati ekipu da ostvare uspeh na terenu.


Svi zajedno, fudbaleri, navijači i ljubitelji sporta, sa nestrpljenjem i optimizmom iščekujemo odlučujući meč protiv Danske. Uz podršku navijača, verujemo da će naši fudbaleri pružiti svoj maksimum i ostvariti značajan uspeh na Evropskom prvenstvu. Spremni smo da ujedinjeni koračamo ka ostvarenju zajedničkog cilja - pobede na terenu. Srbija, napred!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading