TRČI KAO BABA, JAKO LOŠE! Rade Bogdanović BRUTALNO IZVREĐAO jednog "orla"! Ako tako bude protiv Danske - CRNO NAM SE PIŠE!

Autor:

Sport

20.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati analitičar bez dlake na jeziku.

TRČI KAO BABA, JAKO LOŠE! Rade Bogdanović BRUTALNO IZVREĐAO jednog "orla"! Ako tako bude protiv Danske - CRNO NAM SE PIŠE!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović

Fudbaleri Srbije odigrali su 1:1 (0:0) sa Slovenijom u drugom kolu C grupe Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a stručni konsultant na RTS - Rade Bogdanović izneo je svoje utiske.

On je kritikovao presporu igru "orlova", istakao da se ekipi Dragana Stojkovića Piksija crno piše ako budu na isti način igrali i protiv Danske, i posebno iskritikovao jednog fudbalera njegovog tima.

- Gledajući prvih 45 minuta, jako je to loše sa strane Srbije, da se ne zavaravamo, ovaj poslednji gol, hvala Bogu pao je na kraju iz prekida. Sve opasno što je došlo, došlo je iz prekida. Samo po sebi je opasno kada lopta dolazi u peterac, ali smo na momente loše izgledali, imali smo sreće da postignemo gol. Kao što je Aca (komentator Aleksandar Stojanović prim.aut) rekao, ako budemo ovako igrali sa Dancima, crno nam se piše - rekao je Bogdanović.

Nastavio je u istom tonu.

- Kod izmena, ja sam tog Milinkovića Savića izvređao da niko nije čuo od TV gledalaca kod prvog gola. Čovek tek ušao, a trči kao baba za desnim bekom kad smo primili gol. Ne možemo da pričamo o izmenama vanserijskim. Slovenci su se vratili, ovaj trener nije imao sreće, ali je to bio doktorski rad, kako želi da mu ekipa igra, kad zna da odabere, kad zna način na koji želi da igra. Nije imao sreće, na našu sreću - dodao je Bogdanović.

Naredni meč Srbija igra u ponedeljak protiv Danske od 21 sat, a verovatno će joj za prolazak u osminu finala trebati pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading