RONALDO JE BOŽANSTVO! Hit-scena iz Dortmunda: DEVOJČICA se "istopila" nakon što je DODIRNULA SVOG HEROJA! (video)

Autor:

Sport

23.06.2024

09:57 >> 10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspomena za čitav život.

RONALDO JE BOŽANSTVO! Hit-scena iz Dortmunda: DEVOJČICA se "istopila" nakon što je DODIRNULA SVOG HEROJA! (video)

Foto: prinskrin

Ronaldo i devojčica

Kristijano Ronaldo - fudbalsko božanstvo! Malo je fudbalera u istoriji najlepše igre koji izazivaju toliko pažnje kao portugalski reprezentativac.

Jedan od najboljih ikada, iako gazi 39. godinu života, i dalje je prva zvezda "moreplovaca" u konkurenciji dosta mlađih Leaa, Vitinje, Gonzala Ramosa i drugih.

Uoči meča drugog kola grupne faze protiv Turske, koji je Portugal dobio sa ubedljivih 3:0, Ronaldo je ponovo bio u centru pažnje. Čini se da je rekordan broj puta utakmica bila prekidana samo iz jednog razloga - navijači su utrčavali na teren kako bi napravili selfi sa Ronaldom.

Mnogo suptilniji i lepši pristup dogodio se uoči utakmice, nakon što su intorirane himne dve selekcije. Naime, jedna devojčica koja je bila u pratnji portugalskih fudbalera do centra igrališta u Dortmundu, dodirnula je po ruci svog heroja Ronalda i bukvalno se istopila od radosti. A, sreći nije bilo kraja kada ju je Kristijano šeretski pogledao, nasmejao se i namignuo. Nakon protokolarnih stvari, dobila je čak i poljubac od Portugalca koji je još jednom pokazao svoju veličinu i mladoj navijačici priredio uspomenu koju će pamtiti čitav život.

EVO KAKO JE TO IZGLEDALO:

 

 

Što se utakmice tiče, šampioni Evrope iz 2016. godine stigli su do šestog boda golovima Bernarda Silve, autogolm Akajdina i Bruna Fernandeša, kojem je asistirao upravo Ronaldo. On je time postao najbolji asistent u istoriji kontinentalnih šampionata (8).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading