ON JE JOVIĆEV IZVOR SNAGE: Gledao je utakmicu i doneo sreću Luki i Srbiji

Autor:

Sport

21.06.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "orlova" dao gol u 95. minutu za bod veliki kao kuća protiv Slovenije.

ON JE JOVIĆEV IZVOR SNAGE: Gledao je utakmicu i doneo sreću Luki i Srbiji

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno sa Slovenijom (1:1) u drugom kolu C grupe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i tako ostali u igri za prolaz u osminu finala. Heroj naše zemlje bio je Luka Jović koji je dao gol u 95. minutu za bod vreda kao kuća.

Otkrio je Lukin otac Milan u razgovoru za Republiku da njegov naslednik ima posebnu motivaciju kada igra sa Srbiju i da golovi u nacionalnom dresu ne mogu da se porede ni sa čim drugim. Imao je Jović njegovu podršku na Alijanc areni, bila je tu i Lukina lepša polovina Sofija Milošević, koja je plakala od sreće posle njegovog pogotka, ali Jovićev najveći izvor snage nije bio sinoć na stadionu Bajerna.

Njegov i Sofijin naslednik Aleksej ostao je kod kuće i odatle gledao utakmicu, a kako je ponosna majka otkrila, upravo je on doneo sreću tati, a samim tim i Srbiji.

Republika

Foto: instagram.com/sofijamilo

Naslednik gledao tatu kako ruši Slovence

- Gledao sam tatu kako igra sinoć i doneo sam mu sreću - napisala je Sofija Milošević uz fotografiju na Instagramu.

Podsetimo, odmah po završetku utakmice na Alijanc areni, Sofija je za Republiku objasnila kako su nju preplavile emocije i koliko je ponosna na svog izabranika.

Republika

Foto: printscreen

Sofija Milošević na Alijanc areni

- Najsrećnija sam i najponosnija na svetu, on najviše voli da igra za svoju zemlju - rekla je Sofija Milošević za Republiku, posle meča protiv Slovenaca, koja je bila na tribinama stadiona u Minhenu i gromoglasno bodrila supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading