ŠTETA! Kecmanović ZAUSTAVLJEN u četvrtfinalu od 41 mesta SLABIJE rangiranog RIVALA!

Autor:

Sport

27.06.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio dan Beograđaninu.

ŠTETA! Kecmanović ZAUSTAVLJEN u četvrtfinalu od 41 mesta SLABIJE rangiranog RIVALA!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Istbornu, nakon što ga je danas u četvrtfinalu porazio Australijanac Maks Persel rezultatom 6:3, 7:6 (7:4).

Meč je trajao jedan sat i 28 minuta. Kecmanović je 53. teniser sveta, dok je Persel 94. igrač na ATP listi.

Maks Persel će u polufinalu igrati protiv Britanca Bilija Harisa, koji je ranije danas u četvrtfinalu pobedio Italijana Flavija Kobolija. Očekuje nas zanimljiv duel između Persela i Harisa na ovom prestižnom turniru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Flavio Koboli

Turnir u Istbornu igra se za ukupni nagradni fond od 740.160 evra, što ga čini veoma atraktivnim za tenisere širom sveta. Ovaj iznos privlači vrhunske igrače i obezbeđuje visok nivo takmičenja.

Miomir Kecmanović je imao priliku da se pokaže na ovom turniru, ali je na kraju morao da pruži priznanje Perselu. S obzirom na svoj rang na ATP listi, Kecmanović će sigurno nastaviti da radi na svom usavršavanju i da se bori za što bolje rezultate u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading